Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En çekişmeli sezon

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son yılların en çekişmeli liginin yaşandığını, kaybedilecek puanların telafisinin zor olacağı bir döneme girdiklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, son yılların en çekişmeli liginin yaşandığını, kaybedilecek puanların telafisinin zor olacağı bir döneme girdiklerini söyledi. Sağlam, bugün oynayacakları Gaziantepspor maçında iyi futbol oynayıp 3 puanı almak istediklerini söyledi. Gaziantepspor'un, Fenerbahçe'den 5 gol yemesi hatırlatılması üzerine ise Sağlam, "Gaziantepspor bu tür sonuçları sık almaz. Türkiye'de bir Gaziantepspor gerçeği var. Rehavete girmeden bugünkü maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Transfer konusundaki sorulara cevap veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, ''Maddi şartlarımıza uygun futbolcu arıyoruz. Devre arasında transfer zor oluyor. Kimse elindeki iyi oyuncuyu ucuza vermek istemiyor. Maalesef talip olduğumuz bazı oyuncularda sonuç alamadık. Kulübün şartlarına uygun, istediğimiz düzeyde bir oyuncu transfer etmeyi amaçlıyoruz'' dedi.

Beşiktaş'ın defans oyuncularından Baki Mercimek ise Gaziantepspor karşılaşmasının kendileri açısından kolay geçeceğini belirtti. Baki, ayrıca kendi perfonmansıyla ilgili sorulara ise, "Beşiktaş'ta iki yıldır forma giyiyorum. Çoğu maçta 90 dakika oynadım. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da takımımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Tabii ki takımda rekabet olacak. Ben kendime güveniyorum. Takımdaki bütün oyuncular aynı durumda. Kadroda 2224 futbolcu var. Herkes takımı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor. Başarı elde etmek için hepimizin fedakarlık yapması gerekiyor'' diye konuştu.

26.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En çekişmeli sezon

  Yanal: Trabzonspor mutlaka transfer yapacak

  Akatlar Kartal Yuvası açıldı

  Beşiktaş-Gaziantep

  G.Saray'a UEFA'dan Portekizli hakem

  Bursaspor için 2,5 milyon YTL

  F.Bahçe Ülker ve Efes Pilsen 2. turda

  Adana Demir'de F.Bahçe sesleri

  2008 Binicilik Kış Festivali başlıyor

  Castrol Rallisi bugün start alıyor

  Yattara 13 maç sonra gol attı

  Gökhan Rubin Kazan yolcusu


 Son Dakika Haberleri