Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİGİN KALBİ SİVAS'TA ATIYOR

Süper Lig'in lideri Sivasspor, Fenerbahçe maçı saatini beklemeye başladı. Sivas'ta herkes, dev maçın sonucunu çok merak ediyor. 4 Eylül Stadında saat 14.00'de başlayacak bu zorlu karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.


Aziz Yıldırım 10. yılını kutluyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 15 Şubat'ta kulüp başkanlığında 10. yılını dolduracağını belirterek, ''10 yıllık başkanlık dönemimde, acı ve tatlı d

Bin 86 Brezilyalı dışarıda oynuyor

İspanyol spor gazetesi AS'da yayınlanan bir araştırma, futbol dünyasında ''Brezilya markasının'' büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu.


  Çaykur Rize-Trabzon maçı Pazartesi

Super Lig'de 28 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Trabzonspor, dış saha uzun süredir galibiyet özlemi çekiyor.


  F.Bahçe hisseleri tarihi zirvesinde

Fenerbahçe Sportif Hizmetler A.Ş.'nin hisse senetleri, borsada tarihi zirvesi olan 40 YTL'ye ulaştı.


  F.Bahçeli Selçuk eski hocasını unutmadı

Fenerbahçeli Selçuk Şahin, geçmiş yıllarda teknik direktörlüğünü yapan İskenderun Demirçelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu'yu Antalya Lara Kervansaray Oteli'nde ziyaret ederek formasını armağan etti.


  Türkiye'nin en modern spor tesisi Bayrampaşa'da açıldı

Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye'nin en modern spor tesisini hazırladı. Bina üzeri stadyum olması özelliğinden dolayı Monoca-2 olarak da adlandırılan Terazidere Suni Çim Saha'nın altında hazırlanan tesis Bayrampaşa Spor Kompleksi (Sporevi) adıyla hizmet veriyor.


  Tekvandocular iyi başladı

Tekvandoda, 29. Yaz Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası elemeleri İstanbul'da başladı.


  Özbek Milli Takımı Antalya'da

Özbekistan A Milli Futbol Takımı, 6 Şubat'ta Lübnan ile yapacağı 2010 Dünya Kupası 3. eleme maçı için Türkiye'de kampa girecek.


  Maria Sharapova şampiyon oldu

Teniste sezonun ilk Grand Slam mücadelesi olan 96. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda, tek bayanlar finalinde 5 numaralı raket Maria Sharapova, 3 numaralı seribaşı Ana Ivanovic'i 7-5 ve 6-3'lük setlerle yenerek, şampiyon oldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri