Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİGİN KALBİ SİVAS'TA ATIYOR

Süper Lig'in lideri Sivasspor, Fenerbahçe maçı saatini beklemeye başladı. Sivas'ta herkes, dev maçın sonucunu çok merak ediyor. 4 Eylül Stadında saat 14.00'de başlayacak bu zorlu karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek.

Süper Lig'in 20. haftasında Sivasspor, bugün Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bütün spor kamouyunun gözü, ligin en az gol yiyen takımı Sivasspor ile ligin en fazla gol atan takımı olan Fenerbahçe'nin yapacağı maça çevrildi. Maç öncesi karşılaşmanın nasıl bir havada oynanacağı tartışması adeta maçın önüne geçti. Tartışmalar, eksi 25 derecede oynanan Sivasspor - Trabzonspor maçında futbolcuların kulaklarında buz ısırığı yaşanması ile başlamıştı. Bu nedenle herkes, Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncularının soğuk havadaki performansını merak ediyor.

Maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı, günler öncesinden karşılaşmaya hazırlanıyor. Stat zemininin kar ve buzlanmadan etkilenmemesi için üzeri branda ile kapandı. Güneşli havalarda ise branda kaldırılarak zemindeki buzların erimesi sağlanıyor. Sivas'ta en yüksek hava sıcaklığının eksi 2, en düşük eksi 17 olması nedeniyle sahanın buz tutmasına engel olunamıyor. Hakem Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma saat 14.00'de başlayacak.

Bu sezon sahasında oynadığı 10 maçın tamamını kazanan Sivasspor, Fenerbahçe'yi de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Sahasında en son geçen sezonun 30. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenilen Sivasspor, bu karşılaşmanın ardından ikisi geçen sezon olmak üzere oynadığı 12 iç saha maçında yenilgi yüzü görmedi. Beşiktaş'a 29 Nisan 2007'de yenildikten sonra sahasında 12 maçtır mağlup olmayan Sivasspor'un evinde tam 271 gündür bileği bükülmüyor. Bugüne kadar iki ekip arasında oynanan 5 maçın 3'ünden Fenerbahçe galip ayrılırken, 2'si beraberlikle sonuçlandı.

27.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİGİN KALBİ SİVAS'TA ATIYOR

  Aziz Yıldırım 10. yılını kutluyor

  Bin 86 Brezilyalı dışarıda oynuyor

  Ülkede endüstri haline gelen futbol pazarında 2007 yılında 17 milyar Avro'dan fazla paranın döndüğü

  Çaykur Rize-Trabzon maçı Pazartesi

  F.Bahçe hisseleri tarihi zirvesinde

  F.Bahçeli Selçuk eski hocasını unutmadı

  Türkiye'nin en modern spor tesisi Bayrampaşa'da açıldı

  Tekvandocular iyi başladı

  Özbek Milli Takımı Antalya'da

  Maria Sharapova şampiyon oldu


 Son Dakika Haberleri