Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

'Dövizle oynayanın eli yanar'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Bolat, ''Dövizle oynanmaz, oynayanın eli yanar. Döviz cinsinden gelirleriniz varsa, döviz cinsinden borçlarınız ve yükümlülükleriniz olabilir. Ancak döviz cinsinden geliri olmayanlar, döviz cinsinden borçlanmaktan kaçınmalı'' dedi.


Esnaf tedirgin

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, küresel gelişmelere bağlı olarak ekonomideki dalgalanmaları değerlendirerek, ''Ekon

Dünyada işsiz sayısı artacak

Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) Küresel İstihdam Eğilimleri Raporu'nda, ekonomik sarsıntı sebebiyle 2008 yılında işsizlerin arasına 5 milyon kiş


  Kırmızı ette kuraklık tehlikesi

Çayır ve meraların kuraklık sebebiyle azalması sonucu yeteri kadar beslenemeyen hayvanlardan verimli et alınamadığı, bu durumun et fiyatlarına yansıyarak tüketimi düşürdüğü bildirildi.


  OECD: FED yeni faiz indirimine gidebilir

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Başkanı Angel Gurria, ekonomideki kötüleşmenin devam etmesi durumunda ABD Merkez Bankasının gelecek hafta yeni bir faiz indirimi yapabileceğini söyledi.


  İran gazı hava şartlarına bağlı

İran Millî Gaz Şirketi Halkla İlişkiler Müdürü İbadullah Ganberi, kış şartlarının normale dönmesi durumunda bir hafta içerisinde Türkiye'ye tekrar gaz verebileceklerini bildirdi.


  Denetim birimlerinde birleşme rahatsızlığı

Maliye Bakanlığında merkezi denetim birimleri yeniden düzenleniyor. Yürütülen çalışmalarda müfettişlerin Hesap Uzmanları Kurulu bünyesine alınması, bu birimin de Gelir İdaresi Başkanlığına bağlanması düşünülüyor.


  Süt fiyatları piyasa şartlarında oluşuyor

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, süt sektöründeki fiyatların kendi piyasa şartlarında oluştuğunu belirterek, ''Ona çok fazla müdahale olmaz'' dedi.


  ABD'den enerji uzmanları geliyor

TÜBİTAK'ın düzenlediği "Temiz Enerji Konferansı" için ABD'den gelen enerji uzmanları, Pazartesi günü TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi'nde seminer verecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri