Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

ASO: Kriz sınırlı etkileyecek

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, finansal piyasalarda başlayan çalkantının artık küresel çapta bir finansal krize dönüştüğünü belirterek, ''Biz de bu gelişmelerden sınırlı da olsa etkileneceğiz'' dedi.


Sanayici kâr üretemiyor

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arif Özer, ''Sanayici, düşük kur, yüksek ve girdi maliyetlerinin kıska

Mobilya üretimine kar engeli

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bazı mobilya fabrikalarının hammadde temini ve ürün sevkinde nakliye problemi yaşadıkları


  Oto galerilerde yüksek model 2. el dönemi

Geçen yılın sonunda kampanyalardan yararlanarak sıfır araç alan kişilerin oto galerilere bıraktığı yüksek model ve hasarsız 2. el otomobiller, yeni yılın ilk ayında otomobil meraklıları tarafından ilgi görüyor.


  Yabancı en çok yatırımı müşavirlik hizmetine yaptı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) İstanbul'da yeni kurulan yabancı ortaklı şirketlere ait değerlendirme raporunu açıkladı.


  Dünya Bankası'ndan istihdam kredisi

Dünya Bankasının, 2008-2011 döneminde Türkiye'ye 'Ülke Ortaklık Stratejisi' çerçevesinde vereceği yaklaşık 6,5 milyar dolarlık program kredisinin önemli bir kısmı, istihdam ve rekabetin artırılmasında kullanılacak.


  Tohum geliştirmezsek sömürge haline geleceğiz

Tarımda patent hakkı olarak da bilinen ıslâhçı hakkı konusunda uluslararası koruma ağına dahil olan Türkiye'nin, yıllardır yeni türler geliştirememesi sebebiyle ithal tohumlara bağımlı kalacağı ve önemli miktarda ıslâhçı hakkı bedeli ödeyeceği iddia edildi.


  Türkiye, İspanya'daki fuarda

Dünyanın önemli turizm fuarlarından 28. Madrid Uluslararası Turizm Fuarı (FITUR), İspanya Kralı Juan Carlos tarafından açıldı. Türkiye fuarda geniş bir stantta temsil ediliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri