Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dünya kulübüne geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado sağlık kontrolünden sonra 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'nin bir dünya kulübü olduğunu söyleyen Şilili futbolcu, "Alex, Deivid, Edu ile beraber oynadım, Lugano'yla ise karşı takımlarda oynadık. Onlarla aynı takımda olmak beni mutlu ediyor" dedi.


F.Bahçe'den Gökhan Ünal ve Mehmut Topuz'a 12,5 milyon Euro

Kayserispor, Fenerbahçe başka olmak üzere birçok takımın transfer listesinde olan Gökhan ve Mehmet Topuz ile ilgili kararını net açıkladı. Kayserispor

Bermek: 6 artı 2 kararı zamansız oldu

Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak genel kurul toplantısı öncesi adaylığını açıklayan tek isim olan Ayhan Bermek, fed


  Güneş'li Seul Belek'te

Teknik Direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı Güney Kore'nin FC Seul takımı, sezon öncesi kamp çalışmaları için Antalya Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Serenity Golf Resort Otel'e geldi.


  Nurullah Sağlam Antep'in başında

Gaziantepspor'da, teknik direktörlüğe Nurullah Sağlam getirildi.


  Türkiye yelkende olimpiyat barajını aşmayı başardı

Çin'in başkenti Pekin'de, 8-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Olimpiyat Oyunları'na katılabilmek için mücadeleler devam ederken Türkiye, yelkende 470 sınıfında da barajı aşmayı başardı.


  Efes, İspanya'da Malaga sınavında

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi'nde bugün deplasmanda İspanya'nın Unicaja Malaga takımıyla yapacağı maçla birlikte, Avrupa kupalarındaki 387. sınavına çıkacak.


  Stres boşalması



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri