Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dünya kulübüne geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado sağlık kontrolünden sonra 3,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'nin bir dünya kulübü olduğunu söyleyen Şilili futbolcu, "Alex, Deivid, Edu ile beraber oynadım, Lugano'yla ise karşı takımlarda oynadık. Onlarla aynı takımda olmak beni mutlu ediyor" dedi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Claudio Maldonado sağlık kontrolünden geçti. Salı akşamı İstanbul'a gelen Şilili futbolcu, dün sabah erken saatlerde geldiği Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrülünden geçti. Maldonado, saat 16.00'da Şükrü Saraçoğlu Stadı Basın Odasında 3,5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. FBTV'ye açıklamalarda bulunan Şilili oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe gibi bir dünya kulübüne gelmekten dolayı çok mutluyum. Tanıdığım insanların olduğu bir takıma geldim. Alex, Deivid, Edu ile beraber oynadım, Lugano'yla ise karşı takımlarda oynadık. Onlarla aynı takımda olmak beni mutlu ediyor. Performansımı en üst düzeyde tutup Fenerbahçe'ye katkı sağlamak istiyorum. Buraya gelmeden önce Alex'le konuştum. O bana Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlattı." Fenerbahçe için elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Maldonado sakin ve takım oyununa yardımcı olabilen bir yapısı olduğunu dile getirdi.

UEFA SİTESİ HABER YAPTI

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde, Fenerbahçe'ye transfer olan Maldonado'ya ilişkin bir haber yayımlandı. Habere, ''Fenerbahçe'deki boşluğu Maldonado doldurdu'' başlığı atıldı. UEFA'nın sitesinde yer alan haberde, sarı-lacivertli takımın yeni transferinin, Şilili Maldonado olduğu belirtilerek, 28 yaşındaki futbolcu ile ilk etapta 18 aylık sözleşme imzalandığı hatırlatıldı.

SEVİLLA'YA KARŞI OYNAYACAK

Maldonado'nun, bacağındaki kan pıhtılaşmasından ötürü bir süredir forma giyemeyen Ganalı oyuncu Stephen Appiah'ın yerini doldurmaya yardımcı olacağı ifade edilen haberde, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında, İstanbul'da Sevilla ile karşılaşacağı anımsatıldı. Yayın organında Zico'nun yeni oyuncusunun, futbol kariyerine Colo Colo takımında başlayıp, Sao Paulo, Cruzeiro ve Santos takımlarında top koşturduğu ifade edildi.

31.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya kulübüne geldim

  F.Bahçe'den Gökhan Ünal ve Mehmut Topuz'a 12,5 milyon Euro

  Bermek: 6 artı 2 kararı zamansız oldu

  Uruguaylı Lamas Ankaragücü'nde

  Güneş'li Seul Belek'te

  Nurullah Sağlam Antep'in başında

  Türkiye yelkende olimpiyat barajını aşmayı başardı

  Efes, İspanya'da Malaga sınavında

  Stres boşalması


 Son Dakika Haberleri