Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Efes, İspanya'da Malaga sınavında

Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi'nde bugün deplasmanda İspanya'nın Unicaja Malaga takımıyla yapacağı maçla birlikte, Avrupa kupalarındaki 387. sınavına çıkacak.

Malaga kentindeki Jose Maria Martin Carpena Spor Salonu'nda TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşma Skyturk TV'den naklen yayınlanacak. Temsilcimiz bugünkü rakibi İspanyol Unicaja Malaga ile Avrupa kupalarında 6. kez karşı karşıya gelecek. Lacivert-beyazlılar, Unicaja Malaga karşısında geride kalan 5 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

HEDEF, GRUP ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Efes'de amaç, İstanbul'da 91-75'lik skorla yendiği ve bugüne dek Avrupa kupalarında hiç mağlup olmadığı Unicaja Malaga'yı bir kez daha mağlup ederek, grubunu 3. sırada bitirmek. (B) Grubu'nda 14. ve son hafta maçları öncesi 9 galibiyet ve 4 yenilgisi olan Unicaja Malaga 3. sırada bulunurken, 8 galibiyet ve 5 yenilgisi olan Efes ise 4. sırada yer alıyor.

MALAGA'YI YENMESİ ŞART

''Top 16''ya kalmayı daha önce garantileyen Efes Pilsen'in, bugünkümaçların sonuçlarına göre grubunu 3. ile 5. sırada bitirme ihtimali bulunuyor. Efes , Malaga'yı yenmesi durumunda, puan eşitliğine rağmen iki averajda İspanyol temsilcisine üstünlük kurarak, grubunu 3. sırada bitirecek. Türk temsilcisi bu durumda ''Top 16'' kuraları öncesi 2. torbaya girebilmek için 3 gruptaki diğer maçların sonucunu bekleyecek.

5. SIRAYA DÜŞEBİLİR

Lacivert-beyazlılar maçı kaybeder, Aris TT Bank da kendi evinde Maccabi Elite Tel Aviv'e yenilirse 4. sıradaki yerini koruyacak. Ancak, Efes Pilsen'in yenilmesi, Yunan takımının da kazanması durumunda Efes Pilsen bu kez grubu 5. sırada tamamlayacak.

31.01.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dünya kulübüne geldim

  F.Bahçe'den Gökhan Ünal ve Mehmut Topuz'a 12,5 milyon Euro

  Bermek: 6 artı 2 kararı zamansız oldu

  Uruguaylı Lamas Ankaragücü'nde

  Güneş'li Seul Belek'te

  Nurullah Sağlam Antep'in başında

  Türkiye yelkende olimpiyat barajını aşmayı başardı

  Efes, İspanya'da Malaga sınavında

  Stres boşalması


 Son Dakika Haberleri