Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kadıköy'de dev derbi

Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe ile Galatasaray bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Şükrü Saracoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk ayağı bugün dev bir maça sahne olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımları, Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Bülent Gökçü yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Süleyman Abay. İki takım arasındaki çeyrek final rövanş maçı 26 veya 27 Şubat'ta Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak ve yarı finale çıkacak ekip belli olacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ

Fenerbahçe'de Galatasaray'ı yenmenin hesapları yapılıyor. Ezeli rakibi karşısında son yıllardaki üstün futbolunu bu derbide de sahaya yansıtmak isteyen sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendi seyircisi önünde alacağı galibiyetle, rövanş karşılaşmasında kendine avantaj sağlamak amacında. Teknik direktör Zico yönetiminde yaptığı derbi maçlarda, ezeli rakiplerine karşı galibiyet sayısında önemli bir üstünlük sağlayan Fenerbahçe, bugünkü kupa maçında da bu üstünlüğünü sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertli ekipte derbi karşılaşması öncesi, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olan Appiah dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Zico'nun Galatasaray karşısında, Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex ve Semih'ten oluşan11'i sahaya sürmesi bekleniyor.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe ile yapacağı mücadele öncesi yine eksiklerden yana sıkıntılı. Sarı-kırmızılı ekipte, kadro dışı bırakılan Sabri ve Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyen Song'un yanı sıra, sakatlıkları devam eden Lincoln, Nonda, Hasan, Linderoth, Okan, Hakan Kadir Balta ve Mehmet Güven, Fenerbahçe karşısında takımdaki yerlerini alamayacaklar. Ayrıca, sakatlıktan yeni çıkan ve takımla çalışmalara başlayan Ayhan'ın ise teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın görev vermesi halinde oynayabilecek durumda olduğu bildirildi. Teknik direktör Feldkamp'ın, Fenerbahçe karşısında, Orkun, Uğur, Emre, Servet, Volkan, Serkan, Barış, Mehmet Topal, Arda, Ümit ve Hakan Şükür 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.

240 gazeteci takip edecek

Fenerbahçe ile Galatasaray futbol takımlarını bugün karşı karşıya getirecek olan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına basın mensuplarının ilgisi de büyük oldu. Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden (TSYD) alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine 240 basın mensubu akreditasyon yaptırdı. Karşılaşmayı, İslam Çupi Basın Tribünü'nde 160, saha içinde ise 80 medya mensubunun takip edeceği bildirildi.

03.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de dev derbi

  G.Saray'ın kozu Hakan Şükür

  Beşiktaş kupada Çaykur Rize karşısında

  Telekom Efes'i konuk ediyor

  Dunga, Alex'i izlemeye geldi

  Millîler bugün toplanıyor

  Orlando Magic Hidayet'le gülüyor

  Mehmet Okur Jazz'ı uçurdu

  G.Birliği Ganalı Addo ile anlaştı


 Son Dakika Haberleri