Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ege’de petrol umudu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Ege Denizinde petrol arama çalışmaları kapsamında, Saros Körfezinde sondaj çalışmalarının başladığını bildirerek, ‘’Matkabın ucu dönmeye başladı’’ dedi.


Sanayileşmede yeni dönem

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye’nin başka ülkelerin başarı hikâyelerini dinlemektense kendi hikâyesini yazması, kendi destanını anlat

KOBİ’lere 2.7 milyar dolar kredi

İslâm Kalkınma Bankası tarafından İslâm ülkeleri arasında ticareti geliştirmek üzere kurulan Uluslararası İslâmî Ticaret Finansman Kuruluşu (Internati


  İngiltere, kredi kartlarını iptal ediyor

İngiltere’de bir banka borçları kontrol dışına çıkan 160 bin kredi kartı kullanıcısının kartlarını iptal etmeye hazırlanıyor.


  Gıdada fiyat makası açılıyor

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, sebze ve meyvede üretici ve market fiyatları arasındaki makasın giderek açıldığını bildirdi.


  Esnaftan yerli malı çağrısı

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Türkiye ve dünya ekonomisinde istikrarsızlığın arttığını ve bunun Türkiye için yeni riskler getirdiğini söyledi.


  Çağrı, 14’üncü şubesini Çekmeköy’de açtı

Çağrı Hipermarketleri 2008 yılının ilk şubesini Çekmeköy’de açtı. “Her semte bir Çağrı” sloganıyla yola çıkan Çağrı Hipermarketleri, 14’üncü mağazasını önceki gün düzenlediği törenle Çekmeköy’de hizmete açtı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri