Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Telekom Efes'i konuk ediyor

Beko Basketbol Ligi'nde lider Türk Telekom ile 5. sırada bulunan Efes Pilsen, bugün Ankara'da karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki karşılaşma, Ankara Atatürk Spor Salonu'nda saat 14.00'de yapılacak ve NTV'den naklen yayınlanacak.

Ligin 19. haftasında oynanacak bu maç, zirve mücadelesi yapan diğer takımları da yakından ilgilendiriyor.

Türk Telekom 18 maç sonunda 14 galibiyet, 4 yenilgi ve 32 puanla liderlik koltuğunda otururken, 13 galibiyet ve 5 yenilgi sonunda 31 puanda bulunan Fenerbahçe Ülker ikinci, Beşiktaş Cola Turka üçüncü, Galatasaray Cafe Crown dördüncü ve Efes Pilsen de beşinci sırada yer alıyor. Zirvedeki takımların puanlarının birbirine yakın veya aynı olması nedeniyle Türk Telekom ile Efes Pilsen arasındaki karşılaşma büyük önem taşıyor.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Türk Telekom, 15 sayı farkla, 86-71 kazanmıştı. Ankara ekibi, bugünkü mücadeleyi kazandığı takdirde hem liderliğini sürdürecek, hem de rakibi ile olası play-off eşleşmesinde 1-0'lık avantaj yakalayacak. Efes ise bugün rakibini mağlup ederek, bir taraftan zirve mücadelesinden kopmamayı, diğer yandan olası play-off eşleşmesinde eşitlik sağlamayı amaçlıyor.

POTADA BAYANLAR DERBİSİ

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde derbi mücadelesinde Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray, bugün karşı karşıya gelecek. Ligin 14. haftasındaki mücadele, Beşiktaş Cola Turka Arena'da saat 17.30'da başlayacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında yapılan maçı Galatasaray, kendi evinde 65-55'lik skorla kazanmştı.

03.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadıköy'de dev derbi

  G.Saray'ın kozu Hakan Şükür

  Beşiktaş kupada Çaykur Rize karşısında

  Telekom Efes'i konuk ediyor

  Dunga, Alex'i izlemeye geldi

  Millîler bugün toplanıyor

  Orlando Magic Hidayet'le gülüyor

  Mehmet Okur Jazz'ı uçurdu

  G.Birliği Ganalı Addo ile anlaştı


 Son Dakika Haberleri