Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

En iyi ara transfer Barusso çıktı

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 4 büyük takımın ligin devre arasında kadrolarına kattığı oyuncular arasında yapılan ankette Galatasaray'ın transferi Barusso en iyi seçildi.

Ligtv.com.tr'nin Galatasaraylı Barusso, Fenerbahçeli Maldonado, Trabzonsporlu Moawad ve Beşiktaşlı Schildenfeld'in transferleri hakkında düzenlediği anket sona erdi. Futbolseverlerin önemli bir kısmı bu transferlerden en faydalısının Barusso olacağını öne sürdü.

4 büyük kulübün ara transfer döneminde renklerine kattığı ve Türkiye'deki performanslarının ne olacağı merakla beklenen 4 futbolcu hakkında ön görülerini ortaya koyan anketörler, Galatasaray'ın Ganalı transferi Barusso'nun takımına en çok faydayı sağlayacak isim olduğunu savundu.

"Sizce aşağıdaki transferlerden en faydalısı hangisi olacak?" anketine katılan ziyaretçiler; %42'lik oy oranıyla Barusso'yu zirveye çıkardı. Anketteki toplam 112.175 oydan 46.735 tanesi Barusso'dan yana kullanıldı.

Galatasaray'ın Ganalı transferini takip eden isim Fenerbahçeli Maldonado oldu. Şilili oyuncuya verilen 32.405 oy, %29'luk bir dilimi oluşturdu. 18.982 oy alan Beşiktaşlı Schildenfeld %16 ile 3. sırada yer alırken, Trabzonsporlu Moawad 14.053 oy ve %13'lük dilimle son sırada yer buldu.

12.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de huzur var

  Beşiktaş'ı korku sardı

  Beşiktaş zoru sevmiyor

  Trabzon'da 2. Şener dönemi

  En iyi ara transfer Barusso çıktı

  Denizli'de Konya sevinci

  Uygun: 1 puan bizim için iyi

  G.Saray'da kaleci Orkun'a yönetim desteği

  Bursa federasyona ateş püskürdü

  2008 müthiş bir turnuva olacak

  Juventus 2 yılda 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti

  F. Bahçe takipte

  Göreceğiz..


 Son Dakika Haberleri