Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da kaleci Orkun'a yönetim desteği

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, takım olarak, keyif veren, koşan ve oyun disiplininden kopmayan bir takım olduklarını söyledi.

Üstünel, Vestel Manisaspor maçında bu özelliklerinin ortaya çıktığını belirterek, ''Eksiklerimiz vardı ama futbolumuzla kişilerin değil takım ruhunun önemli olduğunu kanıtladık. Herkese güzel bir futbol gecesi yaşattık. İstatistikler ortada, ligde ikinci yarıya hızlı başladık. Rakip filelere gönderdiğimiz 16 gol bunu çok iyi anlatıyor'' diye konuştu.

Yönetici Üstünel, Vestel Manisaspor maçında 3 gol atarak patlama yapan Hakan Şükür'ün, Galatasaray tarihinin en önemli oyuncularından biri olduğunu dile getirerek, ''Onu bir takım spekülasyonların içine çekmek istediler'' dedi. Hakan'ın tarihe mal olmuş gerçek bir Galatasaraylı olduğunu belirten Haldun Üstünel, bu oyuncuyu bir takım spekülasyonlarını içine çekmek isteyenler ve haksız şekilde eleştirenlerin olduğunu ileri sürdü.

Haldun Üstünel, Hakan'ın bir süre bundan etkilendiğini de kaydederek, ''Ama sonrasında toparlanmasını bildi, kendini futbola verdi. Bu konuda da tecrübesini gösterdi. Takım arkadaşlarına ve gençlere sahip çıktı. Bu şekilde devam ettiği sürece daha başarılı olacaktır'' şeklinde konuştu. Vestel Manisaspor maçında kalesinde 3 gol gören Orkun'a da tam destek veren Haldun Üstenel, genç kalecinin uzun yıllar Galatasaray kalesini koruyacağına inandığını söyledi.

12.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de huzur var

  Beşiktaş'ı korku sardı

  Beşiktaş zoru sevmiyor

  Trabzon'da 2. Şener dönemi

  En iyi ara transfer Barusso çıktı

  Denizli'de Konya sevinci

  Uygun: 1 puan bizim için iyi

  G.Saray'da kaleci Orkun'a yönetim desteği

  Bursa federasyona ateş püskürdü

  2008 müthiş bir turnuva olacak

  Juventus 2 yılda 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti

  F. Bahçe takipte

  Göreceğiz..


 Son Dakika Haberleri