Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe'de huzur var

KEZMAN: Golü attım, kendime olan güvenim arttı. Taraftarları mutlu görmek beni de mutlu ediyor. ROBERTO CARLOS: Oftaş'ı yenip şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olduğumuzu gösterdik. MALDONADO: F.Bahçe kaliteli bir takım. Burada oynamak çok zevkli.

Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına çıkan yeni transfer Maldonado, henüz tam olarak hazır olmadığını söyledi. Şilili futbolcu, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında iyi bir maç çıkardığını düşündüğünü belirterek, ''Henüz yüzde 100 hazır değilim ve hazır olmak için çalışıyorum. Önümüzdeki maçlarda tam hazır olarak, takımımıza daha fazla katkıda bulunmak amacındayım'' dedi. Futbolu basit oynamaya çalışan bir oyuncu olduğunu da söyleyen Maldonado, ''Ben çok fazla çalım atmayan, futbolu basit oynamaya çalışan bir oyuncuyum. Kaliteli futbolcuları çok olan Fenerbahçe gibi takımlarda da oynamak hem zevkli, hem de kolay oluyor'' ifadelerini kullandı.

CARLOS'UN AKLI SEVİLLA'DA

Roberto Carlos, sol ayağını kullanan bir oyuncu olmasına rağmen bugün sağ ayağıyla gol attığının söylenmesi üzerine, sarı-lacivertli ekipte ikinci golünü kaydettiğin hatırlatarak, ''İlk gölümü kafayla atmıştım, ikincisi ise sağ ayağımla oldu. Benim için normal değil. Genellikle sol ayağımı kullanırım'' şeklinde konuştu. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor galibiyetiyle şampiyonluğun en iddialı ekiplerinde biri olduklarını gösterdiklerini de dile getiren Carlos, Şampiyonlar Ligi'ndeki Sevilla maçına da değinerek, ''Sevilla güçlü bir ekip. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve Kadıköy'de iyi bir skor elde etmeliyiz'' ifadelerini kullandı.

KEZMAN: SAVAŞIYORUM

Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Sırp oyuncu Mateja Kezman ise sergilediği futboldan memnun olduğunu ve kendisine güveninin arttığını belirterek, ''Takım arkadaşlarım da maçta çok yardımcı oldu. Takımıma olan sevgimi taraftarlar da biliyor. Ben hep takımım için savaşıyorum. Onları mutlu görmek beni de mutlu ediyor'' dedi.

DEİVİD KENDİNİ ELEŞTİRDİ

Diğer yandan, Brezilyalı oyuncu Deivid ise maçın ilk yarısında daha iyi oynadıklarını ve ikinci yarıda kendisinin de çok top kaybı yaptığını söylerken, yeni takım arkadaşları Maldonado'nun ise ilerleyen haftalarda takıma daha fazla katık sağlayacağına inandığını ifade etti.

12.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe'de huzur var

  Beşiktaş'ı korku sardı

  Beşiktaş zoru sevmiyor

  Trabzon'da 2. Şener dönemi

  En iyi ara transfer Barusso çıktı

  Denizli'de Konya sevinci

  Uygun: 1 puan bizim için iyi

  G.Saray'da kaleci Orkun'a yönetim desteği

  Bursa federasyona ateş püskürdü

  2008 müthiş bir turnuva olacak

  Juventus 2 yılda 1 milyon 400 bin taraftar kaybetti

  F. Bahçe takipte

  Göreceğiz..


 Son Dakika Haberleri