Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Nazi Philip’ten Diana komplosu

Londra’daki ünlü Harrods mağazasının sahibi, Mısırlı milyarder iş adamı Muhammed El Fayed, oğlu Dodi ve Prenses Diana’nın ölümüne yol açan trafik kazasının suikast olduğunu, ikilinin cinayete kurban gittiğini ve bu komplonun ardında Prens Charles ve babası Prens Philip’in bulunduğunu öne sürdü.

İngiliz basınına göre, El Fayed, komplonun eski Başbakan Tony Blair, İngiliz iç ve dış istihbarat servisleri MI5 ve MI6 ve İngiltere’nin Fransa Büyükelçisinin bilgisi dahilinde yürütüldüğünü, bu çerçevedeki herkesin komplonun parçası olduğunu iddia etti. Prenses Diana’nın da Kraliçe Elizabeth’in eşi Prens Philip ve Prens Charles’ın kendisinden kurtulmaya çalıştığını bildiğini ifade eden El Fayed, Diana’nın ölümünden önce kendisine hamile olduğunu söylediğini de savundu.

El Fayed, oğlu Dodi ile Diana’nın ölmeden önce nişanlandıklarını ve bunu sadece kendisiyle paylaştıklarını kaydetti. Kazadan sonra olay yerine gelen ambulans personelinin de olayın parçası olduklarını savunan El Fayed, Diana’nın kız kardeşinin eşi Sir Robert Fellowes’in de komplonun gerçekleştirilmesine yardımcı olduğunu iddia etti.

/ LONDRA

20.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Castro zirvede bıraktı

  AB'de çoğunluk tanıyor

  Sırplar Kosova sınırını yaktı

  Yeni Meclis Müşerref karşıtı

  Nazi Philip’ten Diana komplosu

  Albright: Irak laneti peşimizde

  Savaş raporu acemi taslak çıktı

  Çad’da gazetelere yasaklama

  ABD’liler Kennedy ve Clinton’u unutamadı

  Küresel ısınmaya karşı bir saat karanlık


 Son Dakika Haberleri