Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan gündemi ekonomiye çevirdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada ekonomiye vurgu yaptı. Erdoğan, ekonomideki gelişmelerin yanlış değerlendirildiğini savunarak, “Bazıları rakamları sevmez; rakamlarla, matematikle arası iyi değildir, bu gelişmeleri değerlendiremez. Ancak bu tabloya, bu gelişmelere, bu büyümeye, ilerlemeye rağmen, Türkiye ekonomisine karamsar senaryolar çizmek iyiniyetle bağdaşmaz” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Türkiye’de siyasetin yıllarca korkuluklar ürettiğini, korkulukların arkasına saklanarak siyaset yapıldığını ifade ederek, “Bu siyasetin faturasını milletimiz en ağır biçimde ödemiştir” dedi.

Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında sözlerine, 17 Şubat Pazar günü bağımsızlığını ilan eden Kosova Cumhuriyeti’ni kutlayarak başladı. Kosova’nın bağımsız bir cumhuriyet olarak dünya sahnesinde yerini almasının, Balkanların barış, huzur ve istikrara kavuşması yönünde atılmış çok önemli bir adım olduğunu belirten Başbakan Erdoğan ‘’Şimdi Kosova halkının, Kosovalı yöneticilerin omuzlarında tarihi bir sorumluluk olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Kosova içindeki her kesime, her bir vatandaşa eşit muamele edilmesi, barış, huzur, istikrar, birlik ve beraberliğin korunması her zamankinden daha fazla önem arz ediyor’’ dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin adaletle kalkınma mücadelesinde her geçen gün mesafe aldığını, eksiksiz bir hukuk devleti, muhkem bir demokrasi olma yolunda, önündeki bütün engelleri yavaş yavaş aştığını kaydetti. Erdem ve faziletin ön yargısız olabilmeyi başarabilmek, herkesin hukukunun devletin güvencesinde olduğunu kabullenmek olduğunu belirten Erdoğan, şöyle konuştu: “Türkiye’de siyaset yıllarca korkuluklar üretmiş, korkulukların arkasına saklanarak siyaset yapılmıştır. Bu siyasetin faturasını milletimiz en ağır biçimde ödemiştir. Slogancı siyaset, hizipçi siyaset, aşırı uçlar üreten eski siyaset, milleti bir bütün olarak kucaklamayı göze alamadığı için bizim nesillerimiz büyük acılar çekmişlerdir. Toplumdaki gerilim alanları, büyük ölçüde siyaseti marjinal alanlara hapsedenlerin işine gelmiştir.’’

/ ANKARA

20.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan gündemi ekonomiye çevirdi

  Bahçeli’den ihanet suçlaması

  Baykal’a göre, türban Kur’ân'ın emri değil

  Başörtüsü temel hak

  AİHM yine mahkum etti

  Şahin: Yeni 42 ilçe kurulacak

  Hak-İş’ten Kosova sendikalarına destek

  Milliyetçilik, korkulardan besleniyor

  İcrada rüşvet operasyonu

  Veliler için yol haritası

  Cumhurbaşkanı Gül, Tanzanya’ya gidecek

  İran: PKK’ya karşı biz de çok şehit verdik

  ÖSS adayları başvuru için beklemeyecek

  Almanya, İstanbul’da üniversite kurmak istiyor

  Doktorlar tercih aşamasında

  İstanbul’un trafik-ulaşım problemi masaya yatırıldı

  Yük treninin iki vagonu raydan çıktı

  Ters makasa giren tren kaza yaptı

  Bu kar, berekettir

  Binlerce köy yolu kapalı

  Evsizlere şefkat eli uzandı

  130 bin aileye gıda yardımı yapılacak

  Yaban hayatına esnaf desteği

  Gazlı içeceklerin yerine süt ve ayran

  İnternet uyuşturuyor

  Araçlara teknoloji fren

  Korkanlar için küçük iğne


 Son Dakika Haberleri