Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Şubat 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kiler, yurtdışına açılıyor

Perakende, inşaat, turizm ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Kiler Holding, 2008 yılında yurtdışına açılmaya hazırlanıyor.

Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, işlerini yurtdışına da taşımaya karar verdiklerini belirterek, “Bu yıl Rusya ve Ukrayna ile görüşüyoruz. Hem inşaat da hem de perakendede çeşitli yatırımlarımız olacak” dedi.

Kiler Holding’in ilk basın ve kamuoyu bilgilendirme toplantısında konuşan Nahit Kiler, holding olarak global dünya ekonomisinin kırılganlığını gözardı etmeden yatırımlarını büyük oranda özkaynaklarıyla yaparak, sağlam ve kademeli bir büyüme gerçekleştirdiklerini, önümüzdeki dönemlerde Türk ekonomisine yön veren kuruluşlar içinde yer almayı hedeflediklerini ifade etti. Kiler Holding üst yöneticiliğine (CEO) getirilen Vakıflar Bankası eski Genel Müdürü Ahmet Kacar da, 2007 yılında bünyesindeki 10 farklı sektörde faaliyet gösteren 22 şirketi holding çatısı altında toplayan Kiler’in, bu yıl yüzde 47 büyüme plânladığını bildirdi. Kacar, 2007’de 769 milyon YTL olan konsolide cirolarını, bu yıl 1 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini, perakende, inşaat, enerji ve turizm alanlarında 2008’de 500 milyon dolarlık yatırım öngördüklerini belirtti.

/ İSTANBUL

29.02.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Mayınlı araziler temizlenecek

  Güler Sabancı: Fırsat önümüzde

  İnşaat sektörü hız kesti

  EBRD yeni gözdesi Türkiye

  FED yeni faiz indirimine hazır

  Kiler, yurtdışına açılıyor

  Vestel’den kâğıtsız hastane

  AirTies, ‘IPTV’ alıcısı üretti

  Gübretaş, dünyaya açıldı

  Güneydoğu’dan AB’ye ihracat artt

  Ar-Ge’ye 2006’da 4.4 milyar YTL harcandı


 Son Dakika Haberleri