Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ı golcüleri taşıyor

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ın golcüleri, bu sezon ortaya koydukları performansla takımlarını adeta taşıyor.

Bobo, Nobre ve Holosko'dan oluşan forvet hattı, rakip kalelere bıraktıkları gollerle takımlarının başarısında büyük pay sahibi oldu. Nobre ve Bobo'nun yanı sıra Vestel Manisaspor'dan transfer edilen Filip Holosko'nun takıma katılmasıyla forvet hattını daha da güçlendiren siyah-beyazlı takım, rakiplerin savunma oyuncularının endişe yaşamasına neden oluyor.

HOLOSKO İLE GÜÇLENDİ

Sezon başından beri Bobo ile rakip savunmayı geçen Beşiktaş'ta, ligin ikinci yarısında ise Nobre ile Holosko sahne aldı. Ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre'nin suskun kaldığı maçlarda Bobo, attığı gollerle Brezilya asıllı oyuncunun suskunluğuna ilaç olurken, Bobo'nun sakatlıklardan dolayı yokluğunda ise Nobre sahne aldı. Vestel Manisaspor'da attığı gollerle adından söz ettiren Holosko, siyah-beyazlı takıma da golcülüğünü taşıyarak, Beşiktaş'ın daha güçlü bir forvet hattına sahip olmasını sağladı.

İLK YARIDA BOBO

Beşiktaş'a geldiği günden beri ortaya koyduğu performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Bobo, bu sezon ilk yarıda, yine golcü özelliğini gösterdi.Genç oyuncu, Nobre'nin tek golde kaldığı ilk yarıda, takımı adına 8 kritik gol atarak Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında zirvede kalmasını sağladı.

NOBRE 2. YARIDA AÇILDI

Ligin ikinci yarısında, sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Bobo'nun durduğu dönemde ise Nobre sahneye çıkarak, takımının zirve yarışını sürdürmesini sağladı. Sezonun ilk yarısında 1 golde kalan ve büyük eleştiri alan Nobre, geçen sezonki geleneğini bozmadı ve ikinci yarıda açıldı.

11.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ASİST KRALI ALEX

  Zico: F.Bahçe'de mutluyum

  Süper Ligde 117 yabancı futbolcu forma giyiyor

  Beşiktaş'ı golcüleri taşıyor

  Gökdeniz'e 3 Rus kulübü talip oldu

  Beşiktaş, Kızılyıldız önünde

  G.Saray, Canaria'yı ağırlıyor

  İnter-Liverpool bugün oynuyor

  Efes 14 sayı farka kilitlendi

  Yanal: Beşiktaş maçının havası daha farklı olacak

  Sivas'ın zirve inadı sürüyor

  Alex ve Deivid

  Zirvede kayıp yok

  Stresli galibiyet


 Son Dakika Haberleri