Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'da gözler kupaya çevrildi

LİGDE TRABZON'U YENEREK ŞAMPİYONLUK UMUTLARINI SÜRDÜREN SARI-KIRMIZILI EKİPTE GÖZLER TÜRKİYE KUPASINDA HAFTA İÇİNDE GENÇLERBİRLİĞİ İLE OYNANACAK MAÇA ÇEVRİLDİ.

Süper Lig'de cumartesi oynanan maçta Trabzonspor'u mağlup ederek şampiyonluk umutlarını sürdüren Galatasaray'da, gözler Fortis Türkiye Kupası'nda hafta içinde Gençlerbirliği ile oynanacak yarı final rövanş maçına çevrildi. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Cevat Güler yönetiminde yaptıkları antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Trabzonspor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular, antrenmanda sadece koşu yapmakla yetinirken, diğer futbolcular taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

SAKATLAR TEDAVİ GÖRDÜ

Servet sol ayak bileğinde oluşan zorlanma nedeniyle tedavi edilirken, antrenmana katılamadı. Mehmet Topal'ın, sağ uyluk ön alt adalesindeki rahatsızlığın tedavisi ise yenileme çalışmasının sonrasında yapıldı. Sakatlıkları süren Orkun, Song, Linderoth, Uğur ve genç Semih'in tedavilerine devam edildi. Menüsküs sorunu nedeniyle başarılı bir operasyon geçiren Serkan Çalık'ın ameliyat sonrası tedavisinin de Acıbadem Hastanesi'nde sürdürüldüğü açıklandı.

FLORYA'DA ÇOCUK BAYRAMI

Galatasaraylı futbolcular Ümit ve Hakan Şükür'ün yanı sıra, idmana misafir olarak gelen çok sayıda çocuk, tesisleri adeta bayram yerine çevirdi. Antrenman sırasında ve sonrasında çocuklarla oynayan futbolcular, çalışmayı neşe içinde geçirirdiler. Ümit, çocukları tesislerdeki araçla tur attırırken, sırtına alarak da gezdirdi. Feldkamp'ın gidişinin ardından antrenman sahası çocuk parkına dönerken, galibiyetin de etkisiyle haftanın ilk idmanı neşe içinde geçti.

LİNCOLN'ÜN MORALİ YÜKSEK

Bu arada, cezası nedeniyle Trabzonspor'a karşı oynayamayan Lincoln'ün de moralinin bir hayli yüksek olması dikkat çekerken, Brezilyalı oyuncu, Barusso ve Nonda ile şakalaştı. Galatasaraylı futbolcular idman sonunda da Bandırma Demirspor'un minik takımı futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Galatasaray, Gençlerbirliği ile Salı akşamı oynayacağı Fortis Türkiye Kupası rövanş karşılaşması hazırlıklarını, yarın akşamüstü basın ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

AYHAN: DAHA ÇOK KENETLENDİK

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, teknik direktör Feldkamp'ın gidişinin ardından takımın değiştiği yönündeki yorumlara katılmadığını belirterek, ''Sadece daha fazla kenetlendik, çünkü şu anda buna daha fazla ihtiyacımız var. Puan kaybı yapmamalıyız'' diye konuştu. Ayhan, Trabzonspor karşısında çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ve çok iyi futbol oynadıklarını söyledi.

UMUT: ATTIĞIM GOL OFSAYT DEĞİL

TARTIŞILAN ofsayt pozisyonundaki oyuncu Umut Bulut, yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, girdiği pozisyonun kendisine ofsayt olmadığının söylendiğini belirterek, ''Servet'in sektireceğini hissederek ona göre pozisyon aldım. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Maçın hakkı en azından beraberlikti'' dedi. Trabzonsporlu futbolcu Ayman ise Umut'un tartışılan pozisyonun ofsayt olduğunu savunarak, ''Hakemin kararı doğru. Umut'tan önce Adnan topa kafasıyla dokundu. İyi bir maç oldu'' yorumunu yaptı.

14.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'da gözler kupaya çevrildi

  Sultanahmet'i 30 kez turladılar

  Rubin Kazan'da Gökdeniz fırtınası

  Çayırda yağlı güreş sezonu Antalya'da start aldı

  20 sayı atan Mehmet Okur galibiyetin mimarı oldu

  G.Saray bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri