Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray bırakmıyor

Galatasaray, Alman hoca Feldkamp'ın gitmesiyle birlikte kendine gelmiş. Trabzonspor derbisinde ilk 45 dakikada müthiş bir tempo ile rakibini bunalttı. Eğer, kaçan pozisyonlar goller sonuçlansaydı ilk yarı 6-7 farklı bir skorla bitebilirdi. Bu yaradı Trabzonspor 20 dakika kendi sahasından çıkamadığı gibi Galatasaray kalesine top bile taşıyamadı. Ligin bitmesine 4 hafta kala sarı-kırmızılı ekibi Lincoln dışında ideal kadrosuna kavuşmuş gördüm.

Sakatlığının geçmesiyle orta sahayı ele geçiren Ayhan Akman takımın görünmeyen bir kahramanı. Çelimsiz fiziğine karşılık her mücadeleden galip çıkması ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Ayrıca Mehmet Topal bu sezon istikrarını hiç bozmadı. Basit oynayarak takımını rahatlatıyor. İki sağbek Sabri ve Volkan sürekli ileriye çıkarak gol pozisyonları üretiyor.

Galatasaray'da Arda Turan gerçeği var. Gününde bir Arda takımı ateşleyen en büyük güç oluyor. Trabzon savunmasında şahsi becerisiyle çok büyük gedikler açtı. Çalım ustalığı ve kendine güveni ile birlikte golü de iyi kokluyor. Bu sezon birçok maçta attığı golün bir benzerini Trabzon ağlarına yine gönderdi.

Bir de takımın hırs küpü Ümit Karan var. Maç boyunca sayısız pozisyonları değerlendiremese bile rakip savunmanın en çekindiği futbolcu oluyor. Her iki kanatı da çok iyi kullanan Ümit Karan müthiş hırsı ve gücü ile Galatasaray'ın itici gücü oluyor.

Hakan Şükür eski günlerinden çok uzak. Sadece hava toplarında ortaya çıkıyor. Onun dışında aldığı topu yeniden geriye gönderip, oyunu ağırlaştırıyor. Ama nedense kenar yönetimi Hakan Şükür'süz yapamıyor. Nonda gibi diri ve genç oyuncu yedek kulübesinde otururken, Hakan Şükür ilk 11'de sahaya çıkıyor. Tabi, bundan en büyük etken Hakan Şükür isminin rakiplere korku saldığı bir gerçek.

Galatasaray Feldkamp'ı gönderdikten sonra bu antrenörlerle ligi bitirecek. Kulübeden sadece Cevat Güler isimli antrenör çıkıp, futbolculara taktik veriyor. Ama asıl patron Adnan Sezgin tribünden gerekli talimatları gönderiyor. Arda Turan ve Ümit Karan, Sezgin'in isteğiyle oyun dışına alındı.

EROL DOYURAN

14.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'da gözler kupaya çevrildi

  Sultanahmet'i 30 kez turladılar

  Rubin Kazan'da Gökdeniz fırtınası

  Çayırda yağlı güreş sezonu Antalya'da start aldı

  20 sayı atan Mehmet Okur galibiyetin mimarı oldu

  G.Saray bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri