Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Rubin Kazan'da Gökdeniz fırtınası

Rusya liginin lideri Rubin Kazan'ın, Moskova deplasmanında 4 gollü galibiyetinin 2 golü milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz'den geldi.

Fatih Tekke'nin takımı Zenit'i deplasmanda 3 golle devirmeyi başaran Rubin Kazan'ın buradaki 2 golünü atan ve diğer golün asistini yapan Gökdeniz önceki akşam Moskova'daki performansıyla Rus spor basının gündemine oturdu. Himki karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Gökdeniz, 58 ve 63'üncü dakikalarda attığı karşılaşmanın ilk 2 golüyle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

KALECİ ÜST ÜSTE 2 PENALTI KURTARDI

Maçın hakemi Gökdeniz'in golünden kısa bir süre sonra 61'inci dakikada Rubin ceza sahasındaki pozisyonuna penaltı düdüğünü çaldı. Himkili oyuncunun penaltı atışını Kazan'ın kalecisi başarılı şekilde kurtardı, ancak hakem kural ihlali olduğu gerekçesiyle atışı tekrarlattı. Kazan'ın kalecisi penaltıyı tekrar kurtardı ve 2 dakika sonra da Gökdeniz'in Rubin'i rahatlatan ikinci golü geldi ve Kazan karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Rubin Kazan taraftarlarının maç sırasında ''Karadeniz'' şeklinde tempo tuttu. Gökdeniz, Rusya'da 15 günde bir Türkçe yayımlanan ''Gazetem'' gazetesine yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

14.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.Saray'da gözler kupaya çevrildi

  Sultanahmet'i 30 kez turladılar

  Rubin Kazan'da Gökdeniz fırtınası

  Çayırda yağlı güreş sezonu Antalya'da start aldı

  20 sayı atan Mehmet Okur galibiyetin mimarı oldu

  G.Saray bırakmıyor


 Son Dakika Haberleri