Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe Avrupa dönüşü ligde ‘14 puan’ kaybetti

F.BAHÇE, AVRUPA'DAN LİGE DÖNERKEN PUAN KAYBI YAŞIYOR. AVRUPA KUPALARINDA BU SEZON 12 MAÇ OYNAYAN SARI-LACİVERTLİLER, TÜRKİYE'YE DÖNÜŞÜNDE OYNADIĞI 6 LİG MAÇINDA 4 BERABERLİK VE 2 YENİLGİ ALARAK 14 PUANDAN OLDU.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta İngiltere'nin Chelsea takımına elenen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'e dönüşte Ankaraspor ile 2-2 berabere kalarak, 1 puan aldı. Avrupa maçlarının ardından lige dönüşte sıkıntı yaşayan sarı-lacivertliler, Avrupa'da yaptığı maçlardan sonra oynadığı lig maçlarında toplam 14 puan yitirdi. Avrupa kupalarında bu sezon 12 maç oynayan sarı-lacivertliler, 6 maçın ardından Turkcell Süper Lig'de oynadığı maçlarda galibiyete ulaşamadı. Fenerbahçe, 6 maçta 4 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

İNTER'İ YENDİ,BURSA'YA TAKILDI

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında deplasmanda 29 Ağustos 2007'de Anderlecht'i 2-0 yenen Fenerbahçe, ardından Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında 2 Eylül'de deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ilk maçında 19 Eylül 2007'de Kadıköy'de FC Inter'i 1-0 yenerek önemli bir galibiyet alan sarı-lacivertliler, 23 Eylül'de ligin 6. hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Gruptaki ikinci maçında deplasmanda 2 Ekim 2007'de deplasmanda CSKA Moskova karşısında 2-2'lik beraberlik alan Fenerbahçe, 6 Ekim'de ligin 8. hafta mücadelesinde Vestel Manisaspor önünde deplasmanda 1-1'lik eşitliğe razı oldu. Gruptaki dördüncü maçında 7 Kasım 2007'de PSV Eindhoven'ı İstanbul'da 2-0 yenen Fenerbahçe, 11 Kasım'da ligin 12. haftasında Kayserispor'a deplasmanda 2-1 yenildi.

SEVİLLA SONRASI HÜSRAN

''Devler Ligi''nde 2. turun ilk maçında Sevilla'yı Kadıköy'de 3-2 yenen Fenerbahçe, 23 Şubat'ta 23. hafta maçında yine sahasında Bursaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, son olarak Chelsea ile 8 Nisan Salı günü yaptığı Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçının ardından hafta sonunda ligde Ankaraspor ile 2-2 berabere kaldı.

SAHASAHASINDA BAŞARILI

Öte yandan Fenerbahçe, sahasında daha başarılı sonuçlar alıyor. Sarılacivertliler, bu sezon deplasmanda yaptığı 15 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi alırken, sahasında oynadığı 15 maçta ise 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Sahasında 38 puan toplayan ve 7 puan yitiren Fenerbahçe, deplasman maçlarında ise 29 puan kazanırken, 16 puan yitirdi.

ZİCO: PENALTI ATIŞINDA BEN HATALIYIM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, Ankaraspor ile 2-2 berabere biten maç için, ''Kazanmamız gereken ve kazanmaya yakın olduğumuz bir maçı berabere tamamladık.' dedi. Zico, birçok pozisyona girdiklerini, penaltı bile kaçırdıklarını belirterek, ''Bilinçli ve sakin oynayamadık. Gereksiz heyecan yaptık'' diye konuştu. Brezilyalı teknik adam, kaçan penaltı için ise, ''Penaltı anında Kezman, Alex'e sordu. Alex de onun atmasına izin verdi. Burada hata benim. Müdahale etmeliydim. Bundan sonra böyle bir şeye izin vermeyeceğim'' diye kararlı konuştu.

15.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe Avrupa dönüşü ligde ‘14 puan’ kaybetti

  Hakan: Kupa bizim olacak

  Sivas zirve yarışından kopmuyor

  Tekvandoda Avrupa Şampiyonu olduk

  Trabzonspor Alman kaleci Jentizsch'e kancayı taktı

  Zirvede nefes nefese

  Yeni hoca aranmalı


 Son Dakika Haberleri