Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hakan: Kupa bizim olacak

Galatasaray kaptanı Hakan Şükür, Gençlerbirliği ile bugün oynayacakları Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında ayaklarına kadar gelen final şansını kaçırmak istemediklerini söyledi.

Galatasaray TV'ye açıklamada bulunan Hakan, kupada Ankara'da yapılan ilk maçı 1-0 kaybettiklerini, güçlü bir rakiple oynayacaklarını belirterek, ''İki takım da maçlarını oynadı, yorgunluk olacak tabii ki, ama ayağımıza kadar gelen final şansını kaçırmak istemiyoruz'' dedi.

TRİBÜNLER DOLDURULMALI

Hakan Şükür, Gençlerbirliği karşısında öncelikle bir gol atıp durumu eşitlemek zorunda olduklarını kaydederek, ''Sonra da goller bulup finale çıkmalıyız. Seyircimiz de yine tribünleri doldurmalı, çünkü finale giden bir takımın tribünlerinin dolu olması lazım'' ifadesini kullandı. Trabzonspor ile oynayıp 1-0 kazandıkları maça da değinen Hakan, şunları söyledi: ''Trabzonspor maçında oyunun büyük bölümünde üstün oynadık, arkadaşlarım çok koştu, mücadele etti. Son haftalarda bizden istenen bu. Futbol takımının dışında sahadaki en önemli şey seyirciydi. Maçın başından sonuna kadar sabırla büyük bir destek verdiler, hepsine çok teşekkür ediyoruz. Böyle olduğu sürece seyircimize mücadelemizi göstereceğiz..''

BASKETBOLCULARI TEBRİK

Hakan Şükür, basketbol takımının maçlarını sık sık takip ettiğini belirterek, ''Avrupa'da buraya kadar gelinen nokta büyük başarı ve bu başarıda antrenör Murat Özyer'in büyük emeği olduğunu düşünüyorum. Temennim, Avrupa'da bu noktalara geldikten sonra ligi şampiyon bitirelim. Çünkü çok şampiyonluklar kazanmış bir ekibiz, diğer branşlarda da müthiş bir atılım içindeyiz ve bunların da devamını diliyorum, özellikle tekerlekli sandalye basketbol takımımız büyük bir özveri içinde oynuyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

KUPA MAÇI SAAT 20.00'DE BAŞLAYACAK

GALATASARAY'DA gözler, Gençlerbirliği ile Fortis Türkiye Kupası'nda bugün yapılacak yarı final rövanş maçına çevrildi. Deplasmanda aldığı 1-0'lık mağlubiyetin rövanşına çıkacak olan sarıkırmızılı ekip, finale yükselebilmek için 2 farklı galibiyet arayacak. Maç Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Maçın 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek.

15.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe Avrupa dönüşü ligde ‘14 puan’ kaybetti

  Hakan: Kupa bizim olacak

  Sivas zirve yarışından kopmuyor

  Tekvandoda Avrupa Şampiyonu olduk

  Trabzonspor Alman kaleci Jentizsch'e kancayı taktı

  Zirvede nefes nefese

  Yeni hoca aranmalı


 Son Dakika Haberleri