Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yeni hoca aranmalı

G.Saray da işler yolunda gidiyor. Basında "Kalli gitti, takıma hava geldi. Takım düzeldi" deniliyor. Bu Kalli ye yapılan büyük haksızlık. Sezon başında hiç öyle denmiyordu. Hatırlayalım; G.Saray içeride 5 maç seyircisiz oynamasına rağmen, hem başarılı hem de farklı skorlar alıyordu. Bunun yanında futbol olarakta G.Saray başarılıydı. Daha sonra bir takım yanlışlıklar yapıldı tabiki.

Mesela ilk yanlış Lincoln ve Hakan'ın kadro dışı kalmaları olayı. Bu olay Beşiktaş maçı öncesiydi. Maç kazanılınca olay çok fazla kaşınmadı. Daha sonra Kalli'nin takımın başında olması gereken zamanlarda, hastalığı nedeniyle ayrı kalması. Ve daha başka sebepler. Burada hata salt Kalli'de aranmamalı. Hakan'ı kadro dışı bırakırken, onun takım içindeki etkinliğini yönetim Kalli'yi ikna ederek anlatmalıydı. Takımın ahengini muhafaza etme adına kadro dışı ceza başka bir cezaya çevrilebilirdi.

Yine Kalli yaşı itibariyle, hastalanabilme ihtimalinin yüksek olmasını yönetim düşünerek, Kalli'nin yokluğunda takımı götürecek ikinci bir hocayı hazırda tutmalıydı. Kalli'nin yokluğunda G.Saray kaptansız gemi gibi ortada kaldı. Buda G.Saray'ın hem puan kayıplarına, hemde oyun ve takım bütünlüğüne zarar verdi. Şimdi antrenör Cevat Güler takıma nezaret ediyor. İşlerin iyi gittiğinden oyuncuların onu sevdiğini anlıyoruz. Bazen sevgi taktiğinde, geriliminde üstesinden geleceği bir gerçek.

Yönetim G.Saray ın gelecek sezonki teknik direktörünü hâlâ belirlemedi. Belli olması halinde yeni teknik adamın G.Saray'ı izlemeye alacağından, kritik 4 haftada oyuncular üzerinde itici güç olacağı bir gerçek. Yeni antrenöre kendini göstermek ve seneye takımda kalmak için, oyuncuların performanslarını artırmaları gerekecek. Bu durum puan puana gelinen ligde, G.Saray'a şampiyonluk kazandırabilir. Ayrıca yeni teknik adamın takımı daha fazla tanıması, kendi kurgusunu yerleştirmede ona kolaylık kazandıracaktır.

SAİD OKUR

15.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F.Bahçe Avrupa dönüşü ligde ‘14 puan’ kaybetti

  Hakan: Kupa bizim olacak

  Sivas zirve yarışından kopmuyor

  Tekvandoda Avrupa Şampiyonu olduk

  Trabzonspor Alman kaleci Jentizsch'e kancayı taktı

  Zirvede nefes nefese

  Yeni hoca aranmalı


 Son Dakika Haberleri