Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Misland Elazığ’ın geleceği

Elazığ'ın Disneyland'ı olarak bilinen Misland projesi henüz üçte biri bitmesine rağmen herkesin ilgisini ve beğenisini toplayan Türkiye'nin en kapsamlı projesi olarak öne çıkıyor.

Misland projesi Elazığ’ın geleceğine yapılan en parlak yatırım olarak yükselmeye devam ediyor. “Misland Elazığ’ın geleceğidir” diyen ve bu konuda yazılı bir açıklamada bulunan Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, 730 ortağı ve 500’ün üzerinde çalışanı ile ortak sermayeyi ve ortak aklı bir arada toplayarak Elazığ’ın kalkınması için en büyük yatırım ve istihdamı sağlamayı kendilerine amaç edindiklerini belirtti. Elazığ şehrinin kalkınması için en başta Misland projesi olmak üzere üç büyük proje için kollarını sıvadıklarını belirten Demirbağ, “Misland Elazığ’ın ve bölgenin en büyük turizm projesidir. İçerisinde 15 büyük birimde 155 aktivite alanı olacaktır” dedi. Demirbağ, Misland projesine şimdiye kadar 33 milyon YTL’lik yatırım yaptıklarını ve önümüzdeki 5 yılda da toplam 100 milyon YTL’lik yatırım daha yapacaklarını kaydetti. Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Demirbağ, “2008 yılından itibaren önümüzdeki 5 yıl, her yıl bir bölümü açılarak Elazığ’ın ve bölgenin en prestijli projesi olacak ve bölgeyi cazibe merkezi yapacaktır. Nostalji binalar ile modern binaları bir arada projelendirerek önce bölgeye, sonra Türkiye’ye, daha sonra Elazığ’dan dünyaya açılan bir pencere olacaktır. Çünkü içerisinde Doğu Anadolu’nun tüm kültürünü ve tema parklarını taşımakla birlikte bebeden dedeye herkesin ilgisini çekecek ve her kesime hizmet edecektir” ifadelerini kullandı.

Demirbağ, “Elazığ’ın taş ocakları olarak kullanılan dağlık, taşlık ve moloz dökülen en mezbelelik yerini alarak en güzide ve en çok gezilen ve en çok beğenilen yeri haline getirdik, üstelik henüz sadece üçte biri bitmiş olmasına rağmen... Demek ki, proje tamamen bittiğinde herkes hayal ettiğinden daha güzel şeyler bulacaktır. Kısaca Misland Elazığ’ın geleceğidir” şeklinde açıklama yaptı.

EN KAPSAMLI PROJE

Mis Holding’in devam eden Misland projesinin içerisinde, “5 yıldızlı oteller, alış veriş merkezleri, yazlık ve kışlık aquapark, bay-bayan yüzme havuzları, yazlık kışlık düğün ve konferans salonları, her türlü spor ve aktivite merkezi, futbol sahası, 10 bin kişilik amfi tiyatro, Osmanlı lokantası, özel hastane, müze, kapalı ve açık lunaparklar, tema parklar, şadırvanlar, şelâleler, hayvanat bahçesi ve fuar alanı” gibi bir çok konsept bulunuyor. Bu anlamda Misland Türkiye’nin en kapsamlı projesi olarak öne çıkıyor.

/ ELAZIĞ

16.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  AB sürecinde geri dönülmez yoldayız

  Eskiden 159'du, şimdi 301

  Erdoğan: Kriz henüz bize gelmedi

  Bahçeli: Türklüğü bizden öğrenin

  AKP: Öyle birşey yok

  Yargıda SMS ile 7 milyon YTL’lik tasarruf

  Günay: 301 zarar verdi

  Boğaziçi Köprüsü’nde izinsiz gösteri

  Dışişleri’nin yeni sözcüsü Özügergin

  Roj TV dâvâsında 53 başkana para cezası

  Obezite seçmeli ders olmalı

  ÖSS'den adaylara: Yük altında mısınız?

  20 yıllık planı şimdiden hazır

  “Allah’ın ipine sarılın”

  Çiftçi, yağmur duâsına çıkmaya hazırlanıyor

  Kazada ölen öğrenciler için fidan dikilecek

  Misland Elazığ’ın geleceği


 Son Dakika Haberleri