Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yılın derbisini Fırat Aydınus yönetecek

SÜPER Lig'de 27 Nisan Pazar günü İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk düğümünü çözecek olması bakımından büyük önem taşıyan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçını yönetmekle görevlendirilen Fırat Aydınus, kariyerinde 11. kez bir derbi maçında görev yapacak.


Volkan: Ortamı germeyelim

FENERBAHÇE'NİN milli kalecisi Volkan Demirel, hafta sonunda Galatasaray ile yapacakları derbi maçın tansiyonunun çok yüksek olacağını belirterek, ''Bi

Mehmet Yıldız Sivas'ın en iyisi

SÜPER Lig'de zirve mücadelesi veren Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, geride kalan 31 lig maçında takımının en fazla forma giyen futbolcusu o


  Aybaba: Beşiktaş'ı Adana'da yeneriz

BURSASPOR Teknik Direktörü Samet Aybaba, Adana'ya Beşiktaş'ı yenmek için gittiklerini söyledi.


  Barcelona Ronaldinho için 30 milyon avro istiyor

İTALYA'NIN ünlü kulübü Milan'ın başkanı ve ülkenin yeni başbakanı Silvio Berlusconi, Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun fiyatını yüksek tuttuğu gerekçesiyle Barcelona'yı eleştirdi.


  Villarreal, Nihat Kahveci'yi satmayı düşünmüyor

İSPANYA'NIN Villarreal takımının genel menajeri Jose Manuel Llaneza, Nihat Kahveci dahil hiçbir iyi oyuncuyu satmayacaklarını açıkladı.


  F. Bahçeli taraftarları derbi biletlerini adeta kapıştı

SÜPER Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 27 Nisan Pazar günü yapılacak derbi karşılaşmasında Fenerbahçeli taraftarlar için ayrılan biletlerin satışı kısa sürede bitti.


  Muş Rekabet Lisesi krosta Dünya Şampiyonu

ÇEK Cumhuriyeti'nin Zdar Nad Sazavou kentinde düzenlenen Dünya Liseler Kros Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Muş Rekabet Lisesi Dünya Şampiyonu oldu.


  BEKO Basketbol Liginde haftanın programı

BEKO Basketbol Ligi'nin son haftası olan 30. haftada yapılacak maçların programı belli oldu. Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 30 haftada yapılacak karşılaşmaların programı şöyle:


  Hakan Şükür’e destek büyüyor

Galatasaray’in Fenerbahçe ile oynayacağı maç için ‘Kutlu Doğum Haftası’nın ruhuna uygun bir maç olsun’ diyen Galatasaraylı Hakan Şükür’e destek verenlerin sayısı her geçen gün artıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri