Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Esad: Erdoğan İsrail’den mesaj iletti

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine, “İsrail’in kalıcı barış karşılığında Golan Tepeleri’nden çekilmeye hazır olduğu” yönünde bir mesaj ilettiğini söyledi. Katar gazetesi El Vatan’a verdiği mülakatın bir bölümü bugün yayımlanan Esad, “(Başbakan Erdoğan) Bana, İsrail’in Suriye ile barış karşılığında Golan Tepeleri’nden geçilmeye hazır olduğu bilgisini verdi” dedi.


Enka’dan Çeçen yardımı iddialarına yalanlama

RUSYA'DAKİ büyük Türk inşaat firmalarından ENKA, 1990’lı yıllarda Çeçen militanlara maddî yardımda bulunduğu iddialarının “tamamen asılsız” olduğunu a

Etiyopya’ya “camide katliam” suçlaması

ULUSARLARASI Af Örgütü, Etiyopya askerlerini Somali’de bir camiye baskın yaparak, aralarında din adamlarının da bulunduğu 21 kişiyi öldürmek ve onlarc


  Çin-CNN kavgası büyüyor

ÇİNLİ bir ilkokul öğretmeni ile bir güzellik uzmanının, Amerikan yayın kuruluşu CNN hakkında, Çin halkına hakaret ettiği gerekçesiyle Çin nüfusundan kişi başına 1 dolar olmak üzere, 1,3 milyar dolar tutarında tazminat dâvâsı açtığı bildirildi.


  2 Amerikan askeri daha öldü

IRAK'IN başşehri Bağdat’ın kuzeyinde 2 Amerikan askerinin öldüğü bildirildi.


  İran, Malezya silâh fuarından kovuldu

İRAN'IN Malezya’da düzenlenen, savunma araçlarının sergilendiği uluslar arası bir fuardan ayrılması istendi.


  Ermeniler soykırımcı büyükelçi istiyorlar

ABD Başkanı George W. Bush, iki yıla yakındır boş olan Erivan’daki ABD büyükelçiliği görevini, Ermeni lobisinin engellemesi yüzünden dolduramıyor.


  Gazze’ye BM yardımına İsrail engeli

BM, İsrail’in Gazze Şeridine yönelik yakıt ambargosu yüzünden bölgedeki insanî yardım çalışmalarını durdurmak zorunda olduğunu duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri