31 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Denizli: Her iki adaya da başarılar

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor maçının kendileri için ikinci yarıya başlangıç maçı olduğunu söyledi.

Denizli, geçtiğimiz hafta hava şartları nedeniyle Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısına iyi başlayamadığını kaydetti. Antalyaspor gibi son derece yüksek moral değerine sahip bir takıma karşı oynamanın zorluğuna değinen Mustafa Denizli, "Maç öncesi düşündüğümüz şey galibiyetti ve onla karşılaştık. Oyunu 90 dakika değerlendirdiğimiz zaman daha farklı bir skorla buradan ayrılabilecek olan taraf bizdik. İkinci yarıda bir hayli pozisyon zenginliği vardı. Bu maçta beni en çok memnun eden taraf Beşiktaş'ın sahada mücadele eden savaşçı kimliğinin öne çıkmasıydı." dedi.

NİHAT İSTEDEĞİM ÇİZGİYE GELECEK

Yabancı oyuncu transferi ve Delgado'nun durumunun sorulması üzerine ise Mustafa Denizli şunları söyledi: "Transfer sürecini kullanacak kadar vaktimiz var. Ben kendim düşüncelerimi başkan ve yönetimle paylaştım." Bugün yapılacak başkanlık seçimi ilgili de yorum yapan Denizli, iki başkan adayı içinde değerli insanlar tabirini kullandı. Nihat Kahveci'nin durumu ile ilgili olarak da Denizli, "Nihat er ya da geç mutlaka düşündüğümüz çizgiye gelecek." dedi. Antalyaspor'u yıkan tek golün sahibi atan Bobo ise, "Zor bir maç oldu. Deplasmanda oynamanın zorluğunu gördük. İlk yarıda Antalyaspor çok iyi direndi. Golü bulduktan sonra Antalyaspor açıldı ve çok pozisyon bulduk" dedi.

31.01.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  KOLTUĞA KİM OTURACAK?

  Denizli: Her iki adaya da başarılar

  Moral ve güven kazandı

  F.Bahçe zirvede kalmak istiyor

  G.SARAY DENİZLİ'DE 3 PUANA ŞARTLANDI

  Kewell'ın değeri tartışılmaz

  Demirören kulüpten 63 milyon lira alacaklı

  Aksu: Bu yönetimi ibra etmeyeceğim

  Denizlispor yönetimi yağmurluk dağıtacak

  Nadal: Sakatlanmak sporun bir parçası

  G.Saray'lı basketbolcular Seda'ya ağladılar

  TÜRKCELL SÜPER LİGDE BUGÜN

  BANK ASYA 1. LİGDE BUGÜN

  Jazz Kings'i 101-94 yendi, Mehmet Okur 11 sayı attı

  Masa tenisinde zor sınav

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl