Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Devler ligine ilk adım

D. KİEV - FENERBAHÇE Günün ilk maçı Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Maç Kiev Valery Lobanovskiy Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak. Maçı Slovenya Futbol Federasyonundan Darko Ceferin yönetecek. Ceferin’in yardımcılıklarını Andrej Kokolj ve Milan Kogej yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Robert Krajnc görev alacak. Maçı Kanal D naklen yayınlayacak.


Appiah'tan şaşırtıcı açıklama

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Apiah’ın Türkiye’ye gelişi ile ilgili dün bir spor gazetesine yaptığı açıklamalar kafalarda soru işareti bıraktı.

Kayseri’nin hedefi deplasmanda galibiyet

Turkcell Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor’u mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Kayserispor Kulübü 2. Başkanı Türker Horoz, Tiran maçına


  Yattara: Kendimi affettireceğim

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında, Güney Kıbrıs takımı olan Anorthosis Famagusta maçında gördüğü kırmızı kart ile büyük tepki toplayan Trabzonspor’un Gineli yıldızı İbrahim Yattara, yarın oyanayacakları Apoel maçında oynayacağı futbolla kendini affettirmek istiyor.


  “12 Dev Adam G. Kore yolcusu

Japonya’da 19 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na hazırlanan (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, özel maçlar oynamak üzere bugün Güney Kore’ye gidecek.


  Basketbol fikstürü çekildi

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi ve Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi (TBBL)’de 2006-2007 sezonunun fikstürü İstanbul’da çekildi.


  Eşref Apak piste çıkıyor

19. Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Elvan Abeylegesse ile 10 bin metrede hayal kırıklığı yaşayan Türkiye, gözlerini olimpiyat üçüncüsü çekiççi Eşref Apak’a çevirdi.


  Mirsad Fener’de

Basketbolda transfer atağını sürdüren Fenerbahçe Ülker, tecrübeli oyuncu Mirsad Türkcan’ı kadrosuna kattı.


  Zenga: Hata yapmak istemiyoruz

Gaziantepspor, Teknik Direktörü Walter Zenga, ‘’Beşiktaş maçında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız’’ dedi.


  Vestel’in gözü Trabzon’da

Vestel Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Beşiktaş maçının geride kaldığını ve şimdi sadece Trabzonspor karşılaşmasını düşündüklerini söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004