Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Elektrikte zam sınırına gelindi

Enerji Bakanı Hilmi Güler elektrikte zam ihtiyacının şu anda bulunmadığını belirterek, “Ancak sınıra geliyoruz. İndirim yaptığımız gibi zam da yapabiliriz” dedi. Enerji Bakanı Güler, enerji sektöründe yaşanan tartışmaları NTV/CNBC-e televizyonunun ortak yayınında değerlendirdi.


Kralın vereceği sözler önemli

Türk-Suudi İş Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu, Kral Abdullah’ın Türkiye’de vereceği sözlerin ekonomik ilişkilerin gelişmesinde çok önemli olduğunu vurg

Reis’ten pirinç ithaline tepki

1980’li yıllara kadar bir tarım ülkesi olan Türkiye’nin, ürünlerini dünya pazarına satarken, bugün iç pazarda dahi alıcı bulamaz hale geldiğini savuna


  Benzinde 4 YKr indirim

Tüpraş’ın 95 ve 98 oktan kurşunsuz benzin türlerinin rafineri çıkış fiyatlarında yapılan ayarlamanın ardından, dağıtım firmaları da söz konusu benzinlerin pompa fiyatlarında litrede 3-4 YKr’lik indirim yaptı.


  Üretim artışı iki yılın zirvesinde

Sanayi üretimi Haziran ayında yüzde 11.4 artarak, Temmuz 2004’ten bu yana en yüksek düzeye çıktı. 6 aylık üretim artışı yüzde 6.5 oldu.


  Karadeniz’e fındık göçü başladı

Fındık toplama sezonunun başlamasıyla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden çalışmak için Karadeniz Bölgesi’ne adeta göç eden binlerce kişi kendilerine iş verecek tarla sahiplerini bekliyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004