Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Uludağ'da “yeni”lendik

Yeni Asya Mali, Yayın, Eğitim, Sosyal (MAYES) 23 bölge temsilcilerinin katılımıyla Uludağ- Ağaoglu’nda yapılan iki günlük Yenilenme ve Sistem Seminerleri tamamlandı. Seminer sonunda bölge temsilcilerine ayrı ayrı sertifikaları verildi. Seminerle ilgili bazı temsilcilerin görüş ve düşüncelerini aldık.

Habip Artan:

Bursa Uludağ’daki seminerde bugüne kadar 3-4 yılda yapılan çalışmaların özetini dinleme ve anlama fırsatı buldum. Verilen seminerlerden azami derecede istifade ederek bu bilgileri kendi bölgeme hızlı bir şekilde aktarmak, bu konuda hiç gecikmeye mahal vermeden çalışmam gerektiğini anladım.

Nejat Eren:

Teorileri pratiğe döndürmek en büyük eksikliğimiz görünüyor. Disiplinli ve gayretli bir faaliyetle çok daha ileri noktalara ulaşabiliriz. Emeği geçen herkese teşekkürler.

İsmail Özdemir:

MAYES Uludağ toplantısı çok yoğun ve faydalı geçmiştir. Akademik bir çalışma olduğuna inanıyorum. Kendi görüşüm olarak bakış açımın güçlendiğini zannediyorum.

Bursalı kardeşleri samimi olarak tebrik ediyorum.

Fuat Yapalak:

Toplantı gerçekten de Risâle-i Nurun bu asırdaki metodları kullanarak insanlığa, camiamıza ve alem-i İslâma nasıl anlatılacağını, nasıl anlatılması gerektiğini gösterdi.

Mehmet Kovancı :

Yapılan organizasyon için Allah razı olsun derim. Mükemmeldi.

Ali Kanıbir :

Bursa’ya vasıl olduğumuz andan itibaren her şeyin en mükemmel şekilde planlandığını ve uygulandığını büyük bir memnuniyetle belirtmek isterim.

Adem Şahintür:

Bursa bölgemizin ev sahipliği yapmış olduğu bu organizasyon gerek şekilde ve gerekse muhteva bakımından yüksek bir başarı ile tamamlanmıştır. “Dâvâ içi burhan” olan tatlı meşru ilgimizin anlaşılması anlatılması bakımından bu kabil faaliyetlerin fideleri sınırsızdır.

Sabahattin Boyacı:

Uzun bir zamanda şekillendirilen yeniden yapılanma hakikaten planlı bir çalışma, mükemmel bir iş çıktı. Görülmüştür ki mânâ itibariyle kendini ispat eden bir şeyin madde bulması zor değildir.

Toplantı sonunda birimlerin acil eylem planları belirlenerek, bunların hayata geçirilmesi için çalışılması kararlaşştırıldı.

/ BURSA

10.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uludağ'da “yeni”lendik

  Bayburt Kalesinin tarihi gün ışığına çıkartılıyor

  Filistin'e, İsrail'e ve Kudus'e dair

  Taş evler restorasyon bekliyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004