Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Filistin'e, İsrail'e ve Kudus'e dair

Biri Filistinli diğeri Yahudi olan iki gencin arkadaşlıklarını ve trajik olaylarla birbirlerinden ayrılmalarını anlatan ABD, Fransa, İtalya, İngiltere ve İsrail ortak yapımı Kudüs, ilk kez 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde gösterilecek.

Antalya Kültür ve Sanat Vakfı (AKSAV) yetkililerinden alınan bilgiye göre, film, 16-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 43. Antalya Altın Portakal Film Festivali programı çerçevesinde ilk kez gösterime girecek. Ekibin savaşa rağmen filmin prömiyerini Antalya’da yapacağını kaydeden yetkililer, film için teklifin yapımcılardan geldiğini kaydettiler. Filmin içerdiği mesajın barışa en çok ihtiyaç duyulan şu günlerde çok daha ayrı bir anlam taşıdığına dikkati çeken yetkililer, ABD, Fransa, İtalya ve İngiltere’nin de katkı sağladığı filmin, Dominique Lapıerre ve Larry Collins’in aynı adlı kitabından uyarlandığını bildirdiler.

Filmde, 1948 yılında, biri Filistinli diğeri Yahudi olan iki gencin arkadaşlıkları ve trajik olaylarla birbirlerinden ayrılmalarının öyküsü anlatılıyor. Elie Chouragui ve Dider Le Pecheur’un senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini Fransız Elie Chouragui yapıyor. Filmin oyuncuları ise Said Taghmaoui, John Feild, Patrick Bruel, Ian Holm, Maria Papas, Tovah Feldshuh, Cecile Cassel, Peter Polycarpou, Jamie Harding.

10.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uludağ'da “yeni”lendik

  Bayburt Kalesinin tarihi gün ışığına çıkartılıyor

  Filistin'e, İsrail'e ve Kudus'e dair

  Taş evler restorasyon bekliyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004