Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

Sarı-lacivertliler transferde atağa kalktı. Atletico Madrid'in golcüsü Sırp Mateja Kezman'la 4 yıllık anlaşma yapıldı. Brezilyalı forvet Deivid De Souza ise Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.

Dış transfer çalışmalarının sürdüren Fenerahçe, Lugano'dan sonra Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamalda, Atletico Madrid'den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve Sırp futbolcunun 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Kezman, FB TV'ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe'yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Deivid De Souza ile de ön anlaşmanın yapıldığı ve futbolcunun pazar veya pazartesi günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Mateja Kezman Kimdir?

12 Nisan 1979 doğumlu olan Mateja Kezman bugüne kadar Zemun, Radnicki, Loznica, Sartid, Kızılyıldız, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid'de forma giydi. 27 yaşındaki Sırp futbolcu golcülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oynadığı takımlardaki performansının yanı sıra Sırbistan Milli Takımı'nın da göz bebeği olan Mateja Kezman, Sırbistan'ın 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde attığı 16 golün 5'ini kaydetti ve ülkesinin Almanya vizesini almasında büyük rol oynadı.

De Souza Kimdir?

22 Ekim 1979'da Brezilya'nın Nova Iguaca şehrinde dünyaya gelen Deivid de Souza 1.80 boyunda ve 77 kilo ağırlığında. Brezilyalı forvet oyuncusu kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca'da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deived 148 maçta 82 gol kaydetti. 1999 yılında joinvelle Esporte Kulübü'ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Deived aynı yıl Santos'a transfer oldu.2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı. 2001 yılında Corintians takımına transfer olan Deivid De Souza 93 maçta 49 gole ulaştı. Deived De Souza 2003 -2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi Takımlarından Bordeaux'a transfer oldu. Fransa Kulübü'nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gole imzasına atarken, bir sezon sonra eski takımı Santos'a kiralık olarak verildi burada 69 maçta 48 gol attı. Santos'daki başarısının ardındansa Sporting Lizbon'a transfer olan Deived burada 36 maçta 11 gol attı.

27.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye tarih yazdı

  DEMİREL: İnanılmazı başardık

  Dünyanın en iyi 8. takımı olduk

  İstanbul'da Formula 1 heyecanı

  Ricardinho hayran kaldı

  Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

  Liverpool'de G.Saray korkusu

  Moralsiz F.Bahçe Sakarya önünde

  Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

  Tigana: İnönü'de sakin olmalıyız

  Kadere bak

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004