Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor. Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

Siyah - beyazlı takıma geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Brezilyalı futbolcuya Internacional talip. Fenerbahçe'nin yeni transferi Uruguaylı Lugano'nun formasını giydiği Sao Paulo'yu safdışı bırakarak Libertadores Kupası'nı müzesine götüren Brezilya'nın Internacional kulübü, yıldız futbolcuya talip oldu.

KAYINPEDERİ AVUKATI OLDU

Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva; Bolivar, Tinga, Jorge Wagner ve Rafael Sobis'i başka kulüplere kaptırdıktan sonra transfer atağına girişen Internacional kulübünden teklif aldıklarını açıkladı. "Kleberson Brezilya'ya dönmek istiyor" ifadesini kullan Marcos Antonio Silva, "Kleberson, 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer almadığı için çok üzüldü. Eğer Brezilya'da oynarsa Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın gözüne girebileceğini düşünüyor. Böylece yeniden milli formayı giyebilme imkanına kavuşacak" dedi.

10 MİLYON DOLARLA SERBEST

Internacional'in Kleberson'u istediğini bildiklerini ancak bonservisinin alınmasının çok zor olduğunu da kaydeden Marcos Antonio Silva, "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

27.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye tarih yazdı

  DEMİREL: İnanılmazı başardık

  Dünyanın en iyi 8. takımı olduk

  İstanbul'da Formula 1 heyecanı

  Ricardinho hayran kaldı

  Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

  Liverpool'de G.Saray korkusu

  Moralsiz F.Bahçe Sakarya önünde

  Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

  Tigana: İnönü'de sakin olmalıyız

  Kadere bak

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004