Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ricardinho hayran kaldı

Beşiktaş'ın yeni tranferi Ricardinho, Konyaspor karşısında çok az oynamasına rağmen zevk aldığını söyledi. Brezilyalı yıldız, "İlk defa taraftar önüne çıktım, taraftarımız adeta şov yaptı. Böyle devam ederse İnönü Stadı'na gelen rakiplerimizin kazanması çok zor" dedi. Ricardinho, Beşiktaş'ı sevdiğini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Beşiktaş'ın yeni tranferi Ricardinho, "İnönü Stadı'ndaki ilk maçımda herşey çok güzeldi." dedi. Konyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Ricardinho, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ricardinho, "İlk maçımdı. 20 dakika oynadık, teknik direktörüme teşekkür ediyorum. Maç çok iyi geçti. Faul olmayan pozisyonda hakem faulu verdi ve biz gol yedik. Ondan sonra ortam bir anda gerildi. Kartlar konusunda fazla konuşmak istemiyorum, onu teknik heyet ve yönetime bırakıyorum. İlk defa taraftar önüne çıktım, taraftarımız adeta şov yaptı. Böyle devam ederse İnönü Stadı'na gelen rakiplerimizin kazanması çok zor. Bu şov devam etsin, biz kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İKİ HEDEFİMİZ VAR

Brezilyalı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü; "Az oynadım, ama çok zevk aldım. Önümüzde milli maçlar dolayısı ile bir ara var. Bundan da yararlanarak takıma tamamen alışacağım. Kazanmaya da devam edeceğiz. UEFA Kupası'nda eşleştiğimiz CSKA Sofya olayı yeni. Biz bu maça konsantre olduğumuz için onu fazla düşünemedik. Ama önümüzde Beşiktaş olarak iki hedef var. Türkiye ligi ve UEFA Kupası; ikisinde de başarılı olmak istiyoruz."

BAŞARILI OLACAĞIM

Ricardinho, "Avrupa'ya iki kere geldiniz, ama başarılı olamadınız. Oysa Türkiye'ye gelen en kariyerli oyuncusunuz. Burada uyum sağlayabilecek misiniz?" şeklindeki bir soruya ise, "İki kere Avrupa'ya geldim, ama bir kere oynadım. Çünkü birinde lisansımı yetiştiremediler. Burada başarılı olmam için her türlü şart var. Takım içerisinde önceden tanıdığım arkadaşlarım var. Diğer oyuncular beni çabuk kabullendiler. Bir problem olacağını sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Cüneyt ÜSTÜN

27.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye tarih yazdı

  DEMİREL: İnanılmazı başardık

  Dünyanın en iyi 8. takımı olduk

  İstanbul'da Formula 1 heyecanı

  Ricardinho hayran kaldı

  Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

  Liverpool'de G.Saray korkusu

  Moralsiz F.Bahçe Sakarya önünde

  Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

  Tigana: İnönü'de sakin olmalıyız

  Kadere bak

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004