Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Sofya’da da gol atmalıyız

Jean Tigana, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, özellikle gol yememelerinin önemli olduğuna değinerek, ‘’Organizasyon açısından disiplinliydik. Bu yalnızca ilk ayak. Sofya’da da gol atmamız gerekiyor’’ diye konuştu.

Çok iyi organize olmuş bir ekibe karşı oynadıklarını kaydeden Tigana, ‘’Bize fazla boş alan bırakmadılar. Onları yormak gerekiyordu. Bir oyuncularının atılmasıyla oyunun dengesi bizden yana bozuldu’’ dedi.

Tur şanslarıyla ilgili bir soruya Fransız teknik adam, ‘’Orada kesinlikle gol atmalıyız. Hedefimiz kesinlikle gol atmak’’ diye yanıt verdi. Tigana, hafta sonunda yapacakları Galatasaray derbisine de değinerek, ‘’Sakatlarımızın durumuna bakacağız. Bugün birçok oyuncumuz ufak tefek sakatlıklarla bitirdi maçı. Galatasaray maçı bizim için çok önemli’’ diye konuştu.

GÜLEÇ: UEFA KUPASI ÖNEMLİ

İkinci yarıda oyuna giren ve takımının 2. golünü atan Gökhan Güleç, ‘’UEFA Kupası bizim için çok önemli. İlk yarıda penaltı bulduk ama değerlendiremedik. Avantajlı bir skorla Bulgaristan’a gideceğiz. İnşallah orada da başarılı olur ve turu atlarız’’ dedi. Sonradan oyuna girip gol attığının hatırlatılması üzerine Gökhan, ‘’Beşiktaş takımında yedek kalmak bir onurdur. Yeri geliyor Nobre, Bobo da yedek kalıyor. İyi olan oynuyor ve bunu çok da büyütmüyoruz. Uzun süredir böyle bir gole ihtiyacım vardı. Bu benim için güzel oldu’’ diye konuştu.

MARKOV’DAN ÖVGÜ

CSKA Sofya Teknik Direktörü Plamen Markov da Beşiktaş’ın iyi oynadığını ve kazandığını söyledi. Markov, karşılaşma öncesi Beşiktaş’ın favori olduğunu söylediğini hatırlatarak, 10 kişi kalana dek iyi mücadele ettiklerini, ancak daha sonra gollere engel olamadıklarını bildirdi.

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sofya’da da gol atmalıyız

  Önemli olan kazanmaktı

  Derbide gözler onlarda olacak

  Trabzonspor tura inanıyor

  Gücümüzü gösterdik

  Turkcell Süper Ligde bugün üç maç var

  Ayın golü G. Saraylı Arda’dan

  G. Saray’a olimpik yüzme havuzu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004