Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Derbide gözler onlarda olacak

Turkcell Süper Ligi’nde Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında yarın yapılacak sezonun ilk derbi maçı öncesi Galatasaraylı Ümit Karan ayrı bir heyecan yaşıyor. Birinci Lig kariyeri boyunca Türkiye’de toplam 99 gol atan deneyimli oyuncu, derbide 1 gol daha atması durumunda gol sayısını 100’e çıkararak, ‘’100’ler Kulübü’ne girecek.

30 yaşındaki futbolcu, 1996 yılında başladığı Türkiye’deki futbol kariyerinde şimdiye dek Gençlerbirliği, Galatasaray ve 2 sezon önce kiralık olarak forma giydiği Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor takımlarında toplam 243 maçta fileleri 99 kez havalandırdı. Gençlerbirliği forması giyerken Beşiktaş’a 3 lig maçında toplam 4 gol atan Ümit Karan’ın, Galatasaray formasıyla lig maçlarında Beşiktaş’a karşı henüz golü bulunmuyor.

Nobre Cimbom’u seviyor

Sezonun ilk derbi maçı öncesi Beşiktaş’ta gözler Mert Nobre’nin üzerinde olacak. Fenerbahçe’den sezon başında Beşiktaş’a transfer olan ve Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Brezilya asıllı futbolcu, yeni takımıyla henüz ligde gol atmayı başaramadı. Ligin ilk haftasında Vestel Manisaspor maçını boş geçen, ikinci haftada Gaziantepspor karşısında son dakikada kırmızı kart gören ve Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’dan (PFDK) 2 maç ceza alan Nobre, daha sonra oynadığı Trabzonspor maçında ise yedek soyunmuş, ikinci yarıda oyuna girip, golle buluşamamıştı.

Mert Nobre, Beşiktaş formasıyla resmi maçlarda bu sezon tek golünü, derbide karşılaşacakları Galatasaray’a attı. Futbol Federasyonu tarafından sezon başında ilk kez düzenlenen ve Almanya’da yapılan Süper Kupa maçında Beşiktaş Galatasaray’ı 1-0 yenerek kupayı müzesine götürürken, tek golünü Nobre attı. Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan 26 yaşındaki Brezilya asıllı futbolcu, 3’ü Fenerbahçe, 1’i de Beşiktaş’ta olmak üzere Galatasaray filelerini toplam 4 kez havalandırdı, bu 4 maçı da formasını giydiği takımlar kazandı.

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sofya’da da gol atmalıyız

  Önemli olan kazanmaktı

  Derbide gözler onlarda olacak

  Trabzonspor tura inanıyor

  Gücümüzü gösterdik

  Turkcell Süper Ligde bugün üç maç var

  Ayın golü G. Saraylı Arda’dan

  G. Saray’a olimpik yüzme havuzu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004