Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Önemli olan kazanmaktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Randers karşısında 1-0 geriden gelip kazandıklarını belirterek, ‘’Önemli olan kazanmaktı’’ dedi.

Zico, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, karşılaşmanın başlarında rakiplerinin hiç beklemediği bir şekilde gol bulduğunu belirterek, ‘’Rakibimiz az skorlu bir oyun düşünürken, hiç beklemediği bir şekilde maçın başlarında golü buldu, fakat oyunu çevirmesini bildik. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için mutluyuz’’ diye konuştu.

Rövanş maçıyla ilgili bir soruya Brezilyalı teknik adam, ‘’Rövanş maçında olabilecek 3 sonuçtan 2’si bizim lehimize. Avantaj hale bizde’’ yanıtını verdi. Yeni oyuncularla çok kısa bir çalıştıklarını ve bu oyuncuların uyum için zamana ihtiyaçları olduğunu ifade eden Zico, birbirleriyle çalışma imkanı buldukları kısa sürede güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını ve takımın oturması için de biraz zamana ihtiyaçları bulunduğunu kaydetti.

Randers iyi bir sonuçla döndü

Randers Teknik Direktörü Lars Olsen, Fenerbahçe’ye 2-1 yenilmelerine rağmen, Danimarka’ya kendileri için iyi bir sonuçla döndüklerini söyledi. Aldıkları skorun kendisini mutlu ettiğini ifade eden Olsen, ‘’İlk 15-20 dakika iyi oynadık. Biraz daha şanslı olsaydık, 2-0 olabilirdi. İkinci yarıda Fenerbahçe üstümüze geldi. Özellikle son 10 dakika çok sıkıntı çektik ama evimize güzel bir sonuçla dönüyoruz’’ diye konuştu.

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sofya’da da gol atmalıyız

  Önemli olan kazanmaktı

  Derbide gözler onlarda olacak

  Trabzonspor tura inanıyor

  Gücümüzü gösterdik

  Turkcell Süper Ligde bugün üç maç var

  Ayın golü G. Saraylı Arda’dan

  G. Saray’a olimpik yüzme havuzu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004