Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzonspor tura inanıyor

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında, sahasında İspanya’nın Osasuna takımıyla 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da, tur inancı yitirilmedi.

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, Osasuna karşısında beklemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, ‘’Tur, oradaki maça kaldı. Gider galip gelir tur atlarız inşallah. Turdan umutluyuz’’ dedi.

Beşiktaş Osasuna maçlarında iyi futbol oynadıklarını ifade eden Albayrak, ‘’Futbolumuzu son haftalarda toparladık. Osasuna maçında galip de gelebilirdik. İlk gol hatalıydı. O golden sonra takım oyundan düşer gibi oldu. 2-0’dan sonra 2-2 beraberliği yakalamayı başardık. Daha iyi olacağız’’ diye konuştu.

Maçın seyircisiz oynanmasının takımı etkilediğini ifade eden Albayrak, özellikle her duraklamadan sonra rakibin topu oyuna geç soktuğunu ve karşılaşmanın hakeminin de buna izin verdiğini kaydetti.

HACIOSMANOĞLU: ‘’İNANCIM FAZLA’’

Trabzonspor Kulübü Başkanı Yardımcısı İbrahim Hacıosmaoğlu ise İspanya’da Osasuna takımını yenip tur atlayacaklarına inancının fazla olduğunu söyledi. Hacıosmanoğlu, şanssız bir golle yenik duruma düştüklerini ifade ederek, şöyle konuştu: ‘’Golü yedikten sonra çocukların dengesi bozuldu. 2. golü de talihsiz bir şekilde yedik. Daha sonra 2 gol bulmamız güzel oldu. Bu takım yenilmeyecek bir takım değil. Keşke galibiyetle İspanya’ya gitseydik daha iyi olurdu. Benim orada galip gelerek tur atlayacağımıza inanıcımız fazla.’’

16.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Sofya’da da gol atmalıyız

  Önemli olan kazanmaktı

  Derbide gözler onlarda olacak

  Trabzonspor tura inanıyor

  Gücümüzü gösterdik

  Turkcell Süper Ligde bugün üç maç var

  Ayın golü G. Saraylı Arda’dan

  G. Saray’a olimpik yüzme havuzu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004