Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Mehmet Ağar: Ezilen halkımızın sesiyiz

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, “Milletle beraber yol yürüyen bir imanın, inancın, haysiyetin tarihiyiz. Türkiye’de ezilen çiftçinin, köylünün, emeklinin, esnafın, milyonlarca gencin ve boynu bükük gezen halkımızın onurlu ve gururlu sesiyiz’’dedi.

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde DYP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ‘’Gençlik Şöleni’’nde konuşan Mehmet Ağar, ‘’Türkiye’de ilk defa, milletin sözünün söz olduğu, milletin iradesinin iktidar haline geldiği Demokrat Parti’yi iktidara taşıyacaklarını’’ söyledi.’’Biz millete rağmen değil, milletin oyunu alarak tepeden bakan değiliz’’diye konuştu.

Ağar, ülkede boynu bükük bahçe ve tarlaların, çaresiz çiftçilerin bulunduğunu savunarak, şöyle konuştu: “Bunlar geçmiş dönemlerde olduğu gibi, bizim dönemimizde yeniden tarihe karışacaktır. Biz umudunu, hayatını bu topraklara bağlamış olan kimsesiz insanların çaresi olarak tekrar geleceğiz. Yetimlerin, dulların, fukaraların, yoksulların, çaresizlerin çaresi olacağız.“Siyasetin, ömür boyu yapışıp kalınacak makamlar olmadığını ifade eden Ağar, sözlerini şöyle tamamladı:“Ben bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıların aşılması için millet adına göğüslenmesi gereken bütün tehlikeleri göğüsleyip, her türlü riski alıp, sadece ve sadece sizden bir dönem için yetki istiyorum. Bilesiniz ki o dönemin sonunda Türkiye, bugün olduğunun onlarca yıl ilerisinde, dünyanın onurlu devletleri arasında yer alacaktır. Biz, koltukları şahsi mal olarak oturulup yapışılan yerler değil, hizmetin sahibi olunan asil araçlar olarak görürüz.’’ Bayramiç ilçesinde DYP Çanakkale Gençlik Kolları tarafından düzenlenen şölene katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Mehmet Ağar, burada yaptığı konuşmada da vatandaşa tepki koyan bir hükümeti Türkiye’nin ilk kez gördüğünü söyledi.

/ BAYRAMİÇ

20.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Dinî eğitime karşı çıkan gericidir

  AKP'Lİ GÜNDÜZ: GÜNDEMDE YOK

  İslâmsız barış olmaz

  Irak’ta iç savaş çıkarsa Kürtleri biz koruruz

  Reform paketinde 301 de olmalı

  Ders zili çaldı, ama...

  Cemil Çiçek: 301'in değişimi gündemde yok

  Mehmet Ağar: Ezilen halkımızın sesiyiz

  Mumcu: Her zorbanın alternatifi vardır

  Emniyet teşkilâtına AB eğitimi

  Türk Eğitim-Sen’den TBMM’ye mektup

  Danıştay'da seçim günü

  Millete ne cevap vereceksiniz?

  ŞAYPA, gazi ve şehit ailelerini unutmadı

  Gecekondu camiye yıkım

  Taburdan eğitime hizmet

  Postacılar Ankara’da

  Köyden dünyaya açılan pencere

  Ballıca Mağarası hayranlık uyandırıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004