Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tugay'dan UEFA uyarısı

Galatasaray'dan 2000 yılında Ada'ya transfer olduktan sonra oynadığı futbolla İngilizler'in sevgilisi olan ve formasını giydiği Blackburn Rovers'ta kaptanlığa kadar yükselen milli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin İngiliz rakipleri hakkında bilgiler verdi. Tugay Kerimoğlu, Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi.

DİSİPLİNDEN KOPMAYIN

"Her iki takıma da başarılar diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Tugay, gönlünden geçenin Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gruptan çıkmaları olduğunu belirtirken, takımlarımızın gözden kaçırmaması gereken şeyin, takım disiplininden kopmamaları olduğunu sözlerine ekledi.

HIRSLI OYNUYOR

Beşiktaş'ın İnönü Stadı'nda ağırlayacağı Tottenham'ın, iyi transferlerle, sezona iyi bir giriş yaptığını anlatan Tugay, Tottenham'ın maç boyunca disiplinden kopmayan yapısını öne çıkarırken, takım kadrosundaki futbolcuların da maç içerisindeki hırslı oyunlarına dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin karşılaşacağı Newcastle United'ın seyircisiyle bütünleşen bir takım olduğunu ve bu karşılaşmada hemen sonuca gitmek istemelerinin Fenerbahçe açısından değerlendirilebilecek bir fırsat olduğunu belirten Tugay, Fenerbahçe'nin maçın başında rakibinin baskısını bertaraf etmesi gerekeceğini belirtti.

SON SEZONU

Sezon sonunda takımıyla sözleşmesinin biteceğini belirten Tugay, sezon bitmeden geleceği ile ilgili bir karar vermeyeceğini ancak 7 senedir Ada'da bulunduğunu ve Souness ile çalıştığı süre boyunca da futbolun yönetim kısmı ile ilgili ciddi bir tecrübe edindiğini belirterek, teknik adamlığa sıcak baktığını ifade etti.

MİLLİ JEST BEKLİYOR

Tugay, "Resmi veya özel bir maçta milli formaya veda etmek ister misin?" şeklindeki soruya, "Milli Takım'da oynamayalı uzun zaman oldu. Ben kimseden bir şey bekleyen bir insan olmadım. Her zaman doğru olduğunu düşündüğüm kararlar verdim ve bunun semeresini de burada alıyorum. Ben tabii ki seve seve böyle birşey isterim ama olmuyorsa da benim için çok büyük bir problem değil" dedi.

05.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tugay'dan UEFA uyarısı

  Gerets: Basit goller yiyoruz

  Türkiye Kupasında gruplar belli oldu

  Beko, Basketbol Ligine isim sponsoru oldu

  Ronaldo geceleri sokakta koşuyor

  Elvan'ı yabancı antrenör çalıştıracak

  Sahtekar dediği futbolcudan özür diledi

  Reha Kapsal görevinden ayrıldı

  Kamil Koç Tofaş'a ulaşım sponsoru

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004