Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Basit goller yiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, ligde basit goller yediklerini, bunun aksine girdikleri pozisyonları da değerlendirememekten yakındı.

Özel bir hastanede dişlerini kontrol ettiren Belçikalı çalıştırıcı, burada açıklamalarda bulundu. Son haftalarda Avrupa'da ve ligde istenilen galibiyetlerin alınamaması değerlendiren Gerets, "Çok basit goller yiyoruz. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremiyoruz. Konyaspor maçında son dakikada gol yemeseydik rakiplerle aramızdaki puan farkı daha da kapanacaktı" dedi. Gerets, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak PSV Eindhoven maçı içinse, "Ben orada 10 yıl çalıştım. Şimdi Galatasaray'ın başarısı için burdayım. İki maç bizim için çok önemli" diye konuştu.

Öte yandan Galatasaray çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde, Metin Oktay Tesisleri üst sahasında saat 10:30'da başlayan antrenman, ısınma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde PAF Takımı'yla tam sahada iki devre taktik bir çalışma yapıldı. Faryd Mondragon kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu ile özel bir antrenman yaparken; Necati Ateş ve Ergün Penbe, Cevat Güler eşliğinde sahada özel bir program dahilinde çalıştılar. 1,5 saat süren antrenman soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla sona erdi. Galatasaray çalışmalarını 5 Ekim Perşembe günü çift ve 6 Ekim Cuma sabahı tek antrenmanla, basına kapalı olarak sürdürecek.

05.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tugay'dan UEFA uyarısı

  Gerets: Basit goller yiyoruz

  Türkiye Kupasında gruplar belli oldu

  Beko, Basketbol Ligine isim sponsoru oldu

  Ronaldo geceleri sokakta koşuyor

  Elvan'ı yabancı antrenör çalıştıracak

  Sahtekar dediği futbolcudan özür diledi

  Reha Kapsal görevinden ayrıldı

  Kamil Koç Tofaş'a ulaşım sponsoru

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004