Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Provokasyonların parası kimden?

Avrupa’da yaşanan gelişmeleri İslâma karşı provokasyon senaryosu olarak değerlendiren Suriye Kültür Bakanı Riyad Naasan Aga, “Avrupa ülkelerinin birçoğu 20. yüzyılda Doğu ülkelerini işgal etmişti. Tarihte hiçbir ressam Hz. Muhammed’i bu şekilde çizmeye yeltenmedi. Son dönemde Avrupa’da olanlar bir grup tarafından büyük paralar ödenerek yapılan provokasyonlardır” dedi.


Kosova yine diken üstünde

Sırbistan’da, eski Yugoslavya’nın dağılmasından sonraki ilk anayasa için yapılan referandumdan ‘’evet’’ oyu çıktı. Bu arada Sırbistan’da yeni anayasın

Ahmedinejad: Direneceğiz

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ülkesinin nükleer hakkını sınırlandıran her türlü girişime İran halkının “sert cevap” vereceğini söyledi.


  Pakistan’da El Kaide operasyonu ölü sayısı 80

Pakistan birliklerinin, ülkenin kuzeybatısında Afganistan sınırı yakınlarındaki bir aşiret bölgesinde, El Kaide terör örgütünün eğitim kampına düzenlediği saldırıda ölenlerin sayısının 80’e yükseldiği bildirildi.


  Bağdat yine kan gölüne döndü

Irak’ın başşehri Bağdat’ta bu sabah meydana gelen patlamada en az 29 kişi öldü, 60 kişi yaralandı.


  Enfal duruşması yeniden başladı

Irak’ta, eski Devlet Başkanı Saddam Hüseyin’in Kürtlere karşı soykırım işlemekle suçlandığı Enfal dâvâsının duruşmaları yeniden başladı.


  Demokratlar Bush’a baskı yapmayacak

ABD’de muhalefetteki Demokrat Partinin lideri Howard Dean, 7 Kasım’da yapılacak Kongre seçimlerinde çoğunluğu sağlasalar dahi ABD Başkanı George Bush’a Irak politikasını değiştirmesi için baskı yapmayacaklarını söyledi.


  Kuzey Kore füze denemesi yaptı

Kuzey Kore’nin, bir askerî tatbikat sırasında kısa menzilli beş füze denemesi yaptığı bildirildi.


  Katsav kendini savundu

Bazı kadın memurlara tecavüz etmek ve tacizde bulunmakla suçlanan İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Kasav, masum olduğunu savundu.


  Sarkozy’ye şiddeti tahrik suçlaması

Fransa’da muhalefet partileri, bugün yaptıkları açıklamalarda, ülke genelinde banliyö olaylarının tekrar çıkmasından dolayı İçişleri Bakanı Nicolas Sarkozy’yi suçladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004