Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Misstanbul’dan san'ata destek

İstanbul’da sayıları her geçen gün artan konut projeleri içerisinde dikkat çeken Misstanbul Evleri kendi alanında bir ilke imza atıyor.

Eski İstanbul kültürünü yaşatmayı hedefleyen proje kapsamında 5 Kasım 2006 Pazar günü kültürel bir etkinlik düzenlenecek. Şantiyenin satış ofisi yanında kurulan Osmanlı Otağ Çadırında gerçekleştirilecek faaliyete, projeden ev alan konut sahiplerinin yanı sıra geniş bir dâvetli topluluğunun katılması bekleniyor. Etkinliği “San'ata Destek” parolasıyla başlattıklarını belirten Misstanbul Evleri Pazarlama Müdürü Ayşe Bakıcı, san'atsal faaliyetlerin Misstanbul Evlerinde bir gelenek haline gelmesini arzu ettiklerini belirtti.

24 blokta 936 daireden oluşan projede, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksler olmak üzere, farklı metrekarelerde (100 m2’den 236 m2’ ye kadar) dört tip konut bulunuyor. Sitenin sosyal tesisleri ve spor alanları içinde dinlenme alanları, yeşil alanlar, yürüme parkurları, bisiklet parkurları, sauna, fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, ıhlamur ve lale bahçeleri yer alıyor. Misstanbul Evleri TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gelir paylaşımı esasına göre projelendirildi. Tek Çelik A.Ş. tarafından inşa edilen Misstanbul Evleri’nin resmî teslim tarihi olarak da01 Ocak 2008 belirlendi.

YENİ ASYA / İSTANBUL

04.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Irak’ta kara liste savaşı

  Misstanbul’dan san'ata destek

  İLO’dan çarpıcı rapor: Gençler yoksul ve işsiz

  Şemsi Bayraktar: Çiftçinin zararı telâfi edilsin

  Kırsal kalkınmada ‘hibe’ avantajı

  Sabancı Holding’ten Çin’e ilk adım

  Cargill, mısır alımlarını durdurdu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004