Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Birlik olma zamanı

5 ülkeden 1500’den fazla işadamının katıldığı Uluslararası İş Forumunun açılışında konuşan MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, İslâm ülkeleri arasındaki dayanışma ve işbirliğinin yetersiz olduğunu kaydederek, “Geleceği birlikte inşa etmek için yarını beklemeyelim. Gün bugündür” dedi.


Yırcalı: İşsizlik hâlâ tehdit unsuru

Dünya Odalar Federasyonu ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, işsizliğin, önemli bir ‘’tehdit unsuru’’ olmayı sür

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tarih oluyor

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığının yerini alacak olan Sosyal Güvenlik Kurumunun (SGK) olağanüstü genel kurulu 24 Kasım’da yapılacak. Genel kurulla birl


  Esnaftan hırsızlara: Artık bizi es geçin

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Bendevi Palandöken, hırsızlara seslenerek, ‘’artık bizi es geçin’’ çağrısında bulundu.


  Konut fiyatları yüzde 20 düştü

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı ve Adana Müteahhitler Birliği Başkanı İsmail Babacan, son 4,5 ayda konut fiyatlarının yüzde 20, demir fiyatlarının ise yüzde 26,1 oranında gerilediği bildirdi.


  ÇAYKUR bin 500 işçi alacak

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, gelecek yıl gerçekleştirecekleri bin 500 geçici mevsimlik işçi alımı için çalışmalara başladıklarını bildirdi.


  Bakandan kayıtdışı istihdam itirafı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Türkiye’de kayıtdışı istihdamın oldukça önemli boyutta olduğunu belirterek, “Sosyal güvenlik sisteminin yeniden yapılandırılmasının, kısa dönemde kayıtdışılık sorununu bir ölçüde azaltabileceği düşünülmektedir” dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004