Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

733 yıl öncesine yolculuk

Bu yıl 1-17 Aralık’ta düzenlenecek Mevlânâ’nın 733. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri’nde Mevlânâ ve Mevlevilikle ilgili sergiler açılacak ve Selçuklu dönemi giysilerinin tanıtılacağı özel bir defile sunulacak.



YASEM seminerleri büyük ilgi gördü

Yasem ile Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Gaziantep Şubesinin işbirliği ile gerçekleştirilen “Kişisel Gelişim Seminerleri” büyük bir ilgiyle takip edildi. Gaziantep Şehitkâmil Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerler iki gün sürdü ve dört seans halinde gerçekleştirildi.



“Yüzük kardeşliği” bozuldu

‘’Yüzüklerin Efendisi-Lord of The Rings’’ serisinin Avustralyalı ünlü yönetmeni Peter Jackson ile serinin yayın haklarına sahip firma New Line arasındaki ‘’yüzük kardeşliği’’ bozuldu.



Tescilleme devam ediyor

Gümüşhane Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından iki yıl önce tespit çalışmaları tamamlanan kültür varlıklarının, Trabzon Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından tescil çalışmaları devam ediyor.



Masallar unutulmasın

Çeşitli ülkelerde yaptığı çalışmalarla Türk masallarını derleyen Yazar Yücel Feyzioğlu, masalların öneminin kavranamadığını belirterek, Türk dünyası masalları için kapsamlı tanıtım çalışmasına ihtiyaç bulunduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004