Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Lübnan’da yine provokasyon

Lübnan Sanayi Bakanı Pierre Cemayel'in suikastle öldürülmesini değerlendiren Lübnan’daki BM Barış Gücünün eski Sözcüsü Timur Göksel, olayın büyük bir provokasyon olduğunu söyledi. Göksel, “Bu çok ciddî bir suikast. Öldürülen genç bakan Lübnan’ın en bilinen Hıristiyan ailelerinden birine mensup. Ailesinden çok sayıda kişiyi suikaste kurban vermişti” dedi. BM Güvenlik Konseyi önceki gün yaptığı toplantının ardından bir başkanlık bildirisi yayınlayarak Lübnan Sanayi Bakanı Piyer Cemayel’e düzenlenen suikasti ve Lübnan’ı istikrarsızlığa düşürme çabalarını kınadı.


Paris: Şam’a güvenimiz kalmadı

Fransa Dışişleri Bakanı Philippe Douste-Blazy, Fransa ile Suriye arasında üst düzey temasların yeniden başlaması için gereken güvenin mevcut olmadığın

Nejad: Büyük başların boynuzunu kırmalı

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, bazı büyük güçlerin dünya milletlerini baskı altında tutmak istediğini ifade ederek, “Dünyada adaleti hakim kı


  Bush ile Malikî görüşecek

ABD Başkanı George W. Bush, Ürdün’e düzenleyeceği ziyaret kapsamında Irak Devlet Başkanı Nuri El Maliki ile görüşecek.


  Guantanamo’da Türk görevliler

ABD’nin Küba’daki Guantanamo üssünde yaklaşık 5 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan ve ailesinin yaşadığı Almanya’ya dönen Murat Kurnaz, tutukluluğu boyunca Türk görevlilerin de kendisini sorguladıklarını söyledi.


  Rusya’da yine sokak ortası cinayeti

Rusya’nın başşehri Moskova’da, Spetssetstroybank sahiplerinden olan genel müdür yardımcısı Konstantin Mechtcheriakov, dün akşam sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü.


  Ürdün kabinesi istifa etti

Ürdün’de kabinenin 24 bakanının, Başbakan Maruf El Bahit’in kabineyi feshetmesine imkân tanımak amacıyla istifa ettiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004