Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray çok kötü

İlk yarının son maçında Bursaspor, G.Saray'a kaybetti. Maçı Bursa kaybetti. G.Saray kazanmadı. Bursa ilk yarıyı 10 önde kapadı. Skoru iki farka çıkaracak pozisyonları yakaladı. G.Saray beraberliği yakaladıktan sonra da Bursaspor sayısız gol olacak pozisyonlarda cömertçe davranınca, maçı kaybetmeleri de kaçınılmaz oldu.

Bursaspor ortaya koyduğu futbolla son haftalardaki başarısının tesadüfi olmadığını gösterdi. G.Saray'a ileride çok iyi pres uyguladılar. Kazandıkları toplarda sahaya iyi yayılarak topu rahat kullanma becerisi gösterdiler. Burada G.Saraylı oyuncuların, özellikle defans oyuncularının kötü gününde olmaları Bursalı oyuncuların iyi gözükmelerinin baş sebebiydi. Bursaspor forvet oyuncuları, G.Saray defans oyuncularını ipe dizer gibi rahat çalımarken, hiç bir zorlukla karşılaşmıyorlardı. Keza orta sahada da G.Saraylı oyuncular rakibi rahatsız etmediler.

Formsuz Ayhan 30. dakikada yerini İliç'e bıraktı. Anca İliç'in de Ayhan'dan hiç farkı yoktu. De Souza sol tarafta Ergün'ü zor durumlara soktu. Tolga çok başarısızdı. Song, zannediyorum Gerets tarafından cezalandırılma gayesiyle kenardaydı. Ama bu G.Saray'a pahalıya maloluyordu. Arda için G.Saray kulübünün acilen tedbir alması lazım. Yoksa Arda'yı G.Saray, dolayısıyla Türk futbolu kaybedebilir. Arda'nın, tedbir alınmazsa parlayan yıldızı sönüp gidecek. Mondragon inanılmaz bir top çıkartarak Galibiyetin mimarı oldu. Bana UEFA finalinde, Hanri'nin kafa şutunu çıkaran Taffarel'i hatırlattı.

G.Saray'ın bu kadar kötü olmasını nedeni hafta içinde oynadığı Liverpol maçına bağlamamak lazım. Görüntü yorgunluk değildi. F.Bahçe'nin farkı 10'a çıkarması olabilir diye düşünüyorum. Ama ligin daha ortası. 7 puan fark kapanır. Ancak bu maç kaybedilseydi, G.Saray'ın lige yeniden tutunmasının o kadar kolay olmayacağı aşikardı. G.Saray bu galibiyetle bir anlamda şampiyonluk yarışına devam etme adına da karar vermiş oldu. Şimdi gözler yönetimin devre arasında yapacağı takviyelere çevrilmiş durumda. G.Saray'ın bu maçta da görüldü ki, transfere ihtiyacı var

Said OKUR

12.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİGDE İLK YARI DOSYASI

  Trabzon geçen yılın gerisinde kaldı

  Albayrak sabır istedi

  Gözler UEFA Kupasında

  Ümit: Şampiyon yine biziz

  Beşiktaş Almanya yolcusu

  Atalay: En büyük organizasyonu aldık

  İstanbul Cup Sultanına altın raket

  Sivas için ilk yarı başarılı geçti

  Bursaspor'da sürpriz istifa

  Kayserispor'un hakem öfkesi

  Türk basketbolcular İspanya'ya ısındı

  Arcan, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonu oldu

  F. Bahçe ilk yarıyı lider tamamladı

  G.Saray çok kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004