Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Albayrak sabır istedi

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, "Devre arasında yapacağımız çalışmalarla ekibimiz çıkışa geçecektir. Kadromuz ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Artık yeni bir sayfa açma zamanı geldi. Sıkıntılı günleri el birliği ile aşacağımıza eminim. Bunun için hep birlikte sabretmeliyiz" dedi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Ankaraspor galibiyeti sonrası sevinçlerini taraftarlarla birlikte paylaşmak istediklerini belirterek onların olmadığı bir maçta stadın matem yeri gibi olduğunu söyledi. Takımın ve camianın cefakar taraftarına ihtiyacı olduğunu ifade eden Albayrak, "Taraftarlarımız, maçlarımızda daha sakin olmalı, takımı yoksun bırakacak, bizlere pahalıya mal olacak ceza almaktan uzak durmalıdır. Trabzonspor'un her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Birbirimize daha çok kenetlenmeliyiz" dedi.

2. YARI ÇIKIŞA GEÇERİZ

Albayrak, 7 hafta sonra galip geldiklerini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "7 hafta sonra takımımız üç farklı skor elde ederek ilk kez bir maç kazandı, mutluyuz. Bunun devamı gelecek. Devre arasında yapacağımız çalışmalarla ekibimiz çıkışa geçecektir. Trabzonspor'un kadrosu ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Artık yeni bir sayfa açma zamanı geldi. Fortis Türkiye Kupası'nda da rakibimizi yenmek istiyoruz. Sıkıntılı günleri el birliği ile aşacağımıza eminim. Bunun için hep birlikte sabretmeliyiz."

ANKARA İMDADINA YETİŞTİ

Ligde kötü günlerin başlangıcını Ankara'da Gençlerbirliği karşısında yaşayan Trabzonspor, yine bir Ankara takımı olan Ankaraspor karşısında kötü gidişe "dur" diyerek ligin ilk yarısını galibiyetle kapattı. Ankara'da 20 Ekim Cuma günü Gençlerbirliği ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılarak 7 hafta üst üste oynadığı maçlarda galibiyet yüzü görememişti. Bu maç sonrası tarihinin en kötü günlerini yaşayan Trabzonspor söz konusu dönem içerisinde sadece 1 puan toplamıştı. Aradan geçen 52 günün ardından yine bir Ankara takımı ile bu kez kendi sahasında karşılaşan Trabzonspor rakibini 3-0'lık skor ile yenerek kendine geldi.

5 GOL ATTI 5 GOL YEDİ

Bu sezon Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Ankaraspor ile oynadığı maçlarda bordo-mavili takım 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1'de beraberlik elde etti. Trabzonspor Ankara temsilcilerine karşı attığı 5 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Bordo-mavili takım rakipleri karşısında 4 puan elde ederken 5 puan bıraktı.

12.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİGDE İLK YARI DOSYASI

  Trabzon geçen yılın gerisinde kaldı

  Albayrak sabır istedi

  Gözler UEFA Kupasında

  Ümit: Şampiyon yine biziz

  Beşiktaş Almanya yolcusu

  Atalay: En büyük organizasyonu aldık

  İstanbul Cup Sultanına altın raket

  Sivas için ilk yarı başarılı geçti

  Bursaspor'da sürpriz istifa

  Kayserispor'un hakem öfkesi

  Türk basketbolcular İspanya'ya ısındı

  Arcan, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonu oldu

  F. Bahçe ilk yarıyı lider tamamladı

  G.Saray çok kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004