Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F. Bahçe ilk yarıyı lider tamamladı

Turkcell Süper Lig'de lider Fenerbahçe ligin ilk yarısını en yakın takipçisi Galatasaray'ın 7 puan önünde tamamladı. Ankaragücü'nün cezası sebebiyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta, rakibini Ganalı futbolcusu Appiah'ın attığı golle 1-0 yenmeyi başaran Fenerbahçe, ligin ilk yarısını galibiyetle kapadı. Bu sonuçla ikinci yarı öncesinde ezeli rakibi ve en yakın takipçisi Galatasaray ile arasındaki puan farkının azalmasına izin vermeyen sarı-lacivertli ekip, devreyi 37 puanla tamamladı.

Ali Sami Yen Stadı'nda, son haftalarda çıkış yakalayan Bursaspor'u ağırlayan Gatatasaray, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik bitirmesine rağmen, ikinci yarıda Ümit Karan, Okan ve Sabri'nin kaydettiği gollerle maçı 3-1 kazandı ve zirve mücadelesinden kopmadı. Sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıyı 30 puanla ikinci sırada bitirdi. Ligin güçlü ekiplerinden Kayserispor'u sahasında konuk eden Beşiktaş, ikinci yarıda Burak ve Ali Tandoğan'ın kaydettiği gollerle sarı-kırmızılı takımı 2-1 yenmeyi başardı. Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatan siyah-beyazlılar, puan cetvelinde 29 puanla 3. sırada yer alıyor.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak son haftalarda puan kayıplarına engel olamayan Vestel Manisaspor, bu hafta da 1 puanla yetindi. Deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan Manisa ekibi, golsüz eşitliği bozamadı ve tek puana razı oldu. Vestel Manisaspor, ligin ilk yarısını 28 puanla 4. sırada bitirdi. Son 3 haftada Sivasspor, Fenerbahçe ve Bursaspor karşısında aldığı yenilgilerin ardından sahasında Ankaraspor ile karşılaşan Trabzonspor, mavi-beyazlı ekibi 3-0 gibi net bir skorla geçti. Umut, Çağdaş ve Gökdeniz'in golleriyle sonuca giden bordo-mavililer, ilk yarıyı 19 puanla 13. sırada tamamladı. Toplam 17 golün atıldığı ligin ilk yarısının son haftasında, 6 maçta ev sahibi takım, 1 maçta deplasman takımı galip gelirken, 2 maç da berabere sonuçlandı.

TOPLU SONUÇLAR

Galatasaray-Bursaspor : 3-1

Gaziantepspor-Konyaspor : 1-0

Denizlispor-Vestel Manisaspor : 0-0

Gençlerbirliği-Antalyaspor : 1-0

Kayseri Erciyesspor-Sivasspor : 0-0

Ankaragücü-Fenerbahçe : 0-1

Trabzonspor-Ankaraspor : 3-0

Beşiktaş-Kayserispor : 2-1

Çaykur Rizespor-Sakaryaspor : 3-1

GOL KRALLIĞI

Gol krallığı yarışmasında Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex 11 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 8 golle Galatasaraylı Ümit Karan ve İliç ile Vestel Manisasporlu Rafael, 7 golle Beşiktaşlı Bobo, 6 golle Bursasporlu Sinan Kaloğlu, Trabzonsporlu Ersen Martin ve Gençlerbirliği'nden Okan takip ediyor.

Seyhan ŞENTÜRK

12.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİGDE İLK YARI DOSYASI

  Trabzon geçen yılın gerisinde kaldı

  Albayrak sabır istedi

  Gözler UEFA Kupasında

  Ümit: Şampiyon yine biziz

  Beşiktaş Almanya yolcusu

  Atalay: En büyük organizasyonu aldık

  İstanbul Cup Sultanına altın raket

  Sivas için ilk yarı başarılı geçti

  Bursaspor'da sürpriz istifa

  Kayserispor'un hakem öfkesi

  Türk basketbolcular İspanya'ya ısındı

  Arcan, 2006 İstanbul Ralli Şampiyonu oldu

  F. Bahçe ilk yarıyı lider tamamladı

  G.Saray çok kötü


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004